Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

boli okrutnie to wtedy
To raczej lany beton + cegła, ale niesie jak chol***, jak sąsiedzi na dole się kłócili to niestety nawet słowa słyszałam:-(
a nie zauważyłam, żeby mi się brzuch obniżył, dziwna sprawa...tez mam tak ładuje mi głowke w pecherz az piecze ja ostatnio boje sie mojego dziecka ona sie ruszac zaczyna a ja sie nastawiam na bolesci co tym razem ucierpizozzolka; mnie dzis tez mdlosci tak mecza jak dawno nie robily, ledwo zyje... Dzidzius tak rzuca sie na mnie ze czuje jakby mi ktos igly w szyjke wbijal. Skrecam sie z bolu :-( wole jak kopie po brzuchu a nie tam :-( Macie tez takie dolne ataki na wyjscie ewakuacyjne?
Teraz na szczęście przyjechali koledzy quadami i odśnieżyli no i przestało sypać. Było metr śniegu przed garażem bo jeszcze do tego wiało ... ehh niech ta zima spiernicza na drugi koniec półkuli...
kaleka i tyle

miałam mieć cewnik zakładany aż do porodu ale jakoś odpukać ok 1,5 miesiaca nie miałam kolki i wyniki ok. Te moje nasilone skurcze właśnie od tych bolesnych kolek się zaczęły....