Tasia001
Fanka BB :)
wiosna- przytulam
pscółka- mi brzuch się obniżył a zgaga się zdarza
Ja to na sąsiadów narzekać nie mogę, mimo że blok z płyty. Jakoś dobrze trafiliśmy. Czasem pies jakiś zaszczeka, ale bez jakiegoś większego entuzjazmu.
A ja zrobiłam obiad, pranie i jestem padnięta. A jeszcze muszę naczynia pomyć, bo po tym gotowaniu znów się pełno zrobiło.
pscółka- mi brzuch się obniżył a zgaga się zdarza

Ja to na sąsiadów narzekać nie mogę, mimo że blok z płyty. Jakoś dobrze trafiliśmy. Czasem pies jakiś zaszczeka, ale bez jakiegoś większego entuzjazmu.
A ja zrobiłam obiad, pranie i jestem padnięta. A jeszcze muszę naczynia pomyć, bo po tym gotowaniu znów się pełno zrobiło.
A co do zmywania, my mamy miniaturową kuchnię, ale wynegocjowałam wstawienie zmywarki i gotowanie, czy najazd gości to teraz przyjemność. Minus jest taki, że nie mam żadnej szafki dolnej (tylko 3 szuflady), ani mikrofali, a część rzeczy kuchennych jest w pawalczu w przedpokoju, ale i tak było warto
. Jak jeszcze się okazało, że nie mieszka pod nami tylko po skosie i że jakoś nikt inny z sąsiadów nie słyszy tego tupania, to stwierdziliśmy, że niegroźny wariat... Student, to pewnie tupot białych mew słyszał po imprezie 
Dziecko rusza sie normalnie, ja tez nic nie czuje. No moze odrobine mam wrazliwsza skore na opuszku.
...