reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Wam,
Ja tak wpadłam dac znac ze zyje ;-). Podczytuje Was na telefonie cały czas ale nie da sie z niego pisac.
U nas remont sie przeciagnal o wiele bo wyniklo kilka problemow. Sprzatanie masakra... caly dom pucuje bo potem to juz predko nie bede mogla. Rano wstaje i do popoludnia nie mam czasu usiasc. Gdzie tam do konca... Torbe niby spakowalam ale absolutnie nie moge jeszcze rodzic bo tyyyle rzeczy jeszcze do zrobienia. Jutro musze oproznic polki z moimi ubraniami i zrobic miejsce na rzeczy dla malego. Chyba ze wymienie meble... w sumie dostalam dzis zwrot ze skarbowki to moglabym zaszalec ;-) (polecam rozliczanie przez internet- 26lutego skladalam pit a dzis kase dostalismy z mezem).
Tak poza tym to dopadla mnie potworna grzybica pochwy i co najgorsze przeniosla sie na sutki :szok:- bola mnie strasznie, skora sie luszczy... a ja sie martwie bo chce piersia karmic. Wizyta u gina we wtorek- mam nadzieje ze przepisze cos konkretnego i sie tego pozbede zanim urodze :-(.

Iza, super ze sie odezwalas, tez ciagle czekalam na wiesci.

Zmykam spac bo padam. Postaram sie odzywac wiecej :sorry:

reklama
pscólka- ty nie kracz bo zdarza sie biegunka przed samym porodem...:-Dmoja psiapsiółe czyscilo caly dzien i urodzila córe na nastepny dzien:)))chyba ze po tym żelazie...ile czasu bierzesz?

Hej :)

Phel dobrze, ze z synkiem to nic powaznego... wspolczuje przezyc. Moja sis tez bedzie miala drugiego synka i roznica wieku tez 2 lata i ona w 5tym miesiacu juz ledwo zyje a z tego co czytam to Ty ciagle na pelnych obrotach :)

co do PITow, zalezy kiedy sie skladalo, od marcA sa coraz wieksze kolejki i mozna sie naczekac...

Tez ostanio czytalam ze przed porodem czysci. Ja to mam mega gloda, jem za trzech :-D a pozniej straszna zgaga :(

W tym tyg mialam malo czasu, musialam wszystko pozalatwiac przed porodem, od niedzieli bede juz w Poznaniu a w piatek do szpitala...

pscólka- to moze to i od żelaza:sorry:ja tez biore od nie dawna i u mnie cisza...
Madan- napewno sie nie nudze:-Djest ciezko ale M mi duzo pomaga :) ale do czasu:)

Dziewczyny ja spadam spac bo pewnie mlody da mi pospac do 6-7 rano i jako pierwsza sie odezwe na BB chyab ze któras zacznie rodzic:-D

Buzka spokojnej nocki:)

Witam od rana!

Iza- cieszę się, że się odezwałaś

Phel- super, że z Alanem wszystko w porządku. Niepotrzebnie Cię lekarze stresowali zamiast skierować do specjalisty

Evcia- biedactwo, kuruj się

A u mnie nic nowego. Wczoraj dostałam dzień darmowych rozmów do wszystkich sieci i wisiałam na telefonie pół dnia:-D A miałam w planie podłogi umyć...

Hej dziewczyny, nie dało mi dzisiaj pospać, obudził mnie ból jak na okres, łyknęłam dwie nospy, ale po 2-3 godzinach wrócił, no i brzuch napięty, a dzidzi tylko 2 razy kopnęło. Tak więc właśnie zjadłam śniadanko i chyba podjadę na IP.
Mam cichą nadzieję, że dzidzi jest po prostu zmęczone po wczorajszych rewolucjach żołądkowych;-)

hej hej,

Kurcze u nas słoneczko za oknem a tamp -2,-3 a musze isc na TARG cos na obiad trzeba zrobic tak mi sie nie chce Alan sie budził co 1h w nocy juz chodze jak zombi...M przyjechał z pracy ok 6 rano dam mu pospac do tej 15:baffled:i znowu sama jak kolek dobrze ze jest BB:-D

pscólka- pewnie jedz jak masz jakies obawy...
Iśku- w nocy dotalam skurczów i to takich bolacych co 10 min myslalam ze pojade na IP:szok:ale lyknelam 2 nospy i przeszlam...dzisiaj robie swoje pranie czyli koszule ,szlafrok itd a jutro sie chyba pakuje,bo tak sie dzis wystraszylam ze musze sie pospieszyc z tym pakowaniem...

reklama
Iśku- wiesz po czym poznalam po krzyzu tak mnie napierdzielał jak przy skurczach porodowych:szok:wiadomo jak chce dotrzymac do 1 kwietnia...oooo najlepiej do 10 bo mam wyplate jeszcze rachunki opłace przed porodem:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry