Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no jak nie boli to co innego mialam powiedziec;-), a poza tym ja wciaz oczekuje tych boli nie do wytrzymania od prawie 16 lat...i bol wora, czy zeba lub hemoroida uwazam za znacznie gorszy bol niz porodowy.

. Super sie czyta ale chcialoby sie odpisac a czasu nie ma
.
. Pamietam ze w pierwszej ciazy tak sie wczuwalam w te skurcze- wieczorami mnie lapaly, nie bolaly ale byly regularne i zapisywalam w notesiku co ile wystepuja... Akcji zadnej sie nie doczekalam w koncu, porod wywolywali. Za drugim razem to juz watpliwosci nie mialam zadnych- obudzily mnie bole jak na @, co 5 minut a jak poszlam do lazienki to czop odszedl. Ktg mialam robione kilka godzin wczesniej i zadnych skurczow jeszcze nie wykrywalo, mialam miec wywolywany porod na nastepny dzien...
. Żadnych skurczy, twardnień nie mam. Ale zaraz napiszę PW do Phel z moim nr telefonu żeby nie było.
Ja mam naprawdę mega patologiczną ciąże... sam lekarz mówi że nigdy nie miał pacjentki z tyloma patologiami w 1 ciązy co ja
ja przed ciaza popalałam,ale teraz nic. Podobno nie wiadomo czemu tak sie dzieje ,że łożysko u jednych tak szybko sie starzeje
puki przeplywy ok to jest dobrze.