reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pola najważniejsze, że maluszka będą mieli tam na oku. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że uda się jeszcze trochę poczekać z cesarką:tak:

A mój M przeprosił za zaproszenie tego kuzyna... że nie myślał, że mnie to tak zdenerwuje, ale już nic się nie da zrobić, bo on już u nas jest. No trudno, jakoś przeżyję, ale zmiana postawy Mka - bezcenna.

Hej hej,

Dzis pobódka 6 rano.... wrrrr .Wizyte mam na piatek ale spróbuje dzis sie zapisac , bo cos sie zle czuje młody slabo sie rusza, ja mam mdłosci, i jeszcze rece mi tak popuchły ze Lilou musze zdjac..obawiam sie ze to moze byc gestoza mocz dopiero mam do zbadania za 2 tyg.ale chyba zrobie wczesniej...Cisnieniomierza w domu nie mam ,kurcze nie wiem jakie mam cisnienie...Od wczoraj jakas nie swoja chodze .Jeszcze zobaczylam wyniki badan morfo plytki krwi spadaja mam ich 80:((( zapewne bede brac sterydy tylko mam nadzieje ze nie dozylnie...

pola- trzymam za was kciukasy...

Dziewczyny to co się działo wczoraj na izbach przyjęć i opc to jakiś koszmar. Takiego obleżenia dawno nie widziałam. U mnie na oddziale dostawiali łóżka, biegali w poszukiwani ktg, stojakow do kroplówek. Do badañ wszelakich tłumy. Ja leżę już od piątku, miała być to tylko obserwacja i w poniedziałek do domu. A wyszło jak wyszło i leżymy chyba już do końca.

Phelania to jedź niech Cie zbadają ..mój też jakis taki niemrawy, delikatnie sie rusza...jak nie da znać bardziej o sobie to może tez podjadę...to juz chyba bardziej schizy u mnie...

Ilonka a gdzie lezysz ??? Ty gdzies w okolicach wrocławia rodzić bedziesz czy we wrocławiu ?? Moja dr tak właśnie mówiła, ze cyrk będzie wczoraj i dziś...i żadna pełnia tego nie pobije...:/ ciut niepoważne ze strony pacjentek :( ale tak to już jest....tylko w takim na tłoku to łatwo o błąd :-(

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-)
Powodzenia na wizytach:-) tych planowanych i tych nie;-)
Dziewczyny mamy prawo do schizowania, w koncu chodzi o nasze dzieci a nie zlamany paznokiec;-)

Pola kciukamy&&&&&&&&&&&

Iilonka trzymaj sie jeszcze chwile, a sterydki to oni juz tak w standardzie podaja;-) plucka sie rozwijaja do 34, od 36 juz dzieci niewymagaja wsparcia aparatury:-)
Bedzie dobrze, powodzenia i czekamy na rozwoj wypadkow:-)

Feli wg mnie to niepowazne podejscie naszego rzadu, jak mozna dyskryminowac jedne matki od drugich...co te z trwajacym urlopem to sa inne od nas??
Wiecznie prowokuja takie sytuacje i najgorsze, ze nie wiele mozna z tym szambem zrobic...

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka - to tak było gdy ja rodziłam przed świętami. Wszystkie kobiety chciały urodzić tak by wyjść jeszcze przed wigilią. Do tego jeden szpital był zamknięty i była kolejka na porodówkę. Ja po porodzie spędziłam noc (pozostałe 2h) i pół dnia na kozetce, bo łóżek nie było :P. Trzymam kciuki za maluszki... niech siedzą w brzuszku tak długo jak to możliwe.

Phel - śmigaj zrobić jakieś badania albo do lekarza. Tym bardziej jak masz mdłości i puchniesz...

Pola - trzymam kciuki żebyś jeszcze trochę pochodziła w dwupaku

Nef - To Ci mąż zrobił niespodziankę ;/. Dobrze, że chociaż zrozumiał błąd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry