reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny

mnie malutko na BB bo mój brzuch w ostatnim czasie bardzo się buntował i nie miałam siły i ochoty na nic. Na dodatek w poprzedni wtorek trafiłam do szpitala ze skurczami ale na szczęście po kroplówce z feno ustały i tak w poniedziałek wróciliśmy do domku w dwupaku.

ten tydzień mamy leżeć i brać nospę a od piątku mamy zielone światełko choć mały ma póki co małą wagę bo w 36tc ważył 2300 a w środę jak dotrwamy mam wizytę u swojej gin

reklama
bakteria, poczytaj aukcję dokładnie i strone o mnie, bo kiedys trafiłam na aukcję gdzie chciałam zamówić pewną rzecz i dobrze, że doczytałam, bo zdjęcie przedstawiało co innego niż oni oferowali, a było to napisane w zakładce "o mnie" :crazy: Jak jest tak, jak pisałaś masz 10 dni na zwrot. I skarga do allegro, że oszukuja.

bakteria współczuję sytuacji z wózkiem , mam nadzieję że się jakoś wyjaśni

miałam niby tyle do napisania i wszystko mi uciekło:confused2:

mam coraz większą schizę co do dipherganu, czy nie zaszkodzi maluchowi a im więcej czytam tym bardziej głupieje, dobrze że we wtorek wizyta to się dopytam gina, no i w końcu śnieg przestał padać.

Witam nie nadrobie Was bo mam kroplowke i boli reka od weflonu. Mialam mega skurcze na ktg pisaly sie 100 bolalo jak cholera. Mam 2 kroplowke z fenoterolu troszke pomogla. Dostalam tak silnych boli z powodu kolki ktora mnie zlapala wieczorem. Myslalam ze umre. Jutro sie dowiem co i jak. Jak przejdzie to ciecie bede miec we wt po swietach. I jak bedzie w miare ok. Podrawiam Was

pola trzymam kciuki, mi kroplówki z fenoterolu pomogły ale brałam w 32tc i zobacz zaraz kończę 37tc i jest dobrze

majra co u Ciebie odezwij sie do nas...

Ostatnia edycja:
Pola trzymam kciuki &&&

a ja dziś mam nastrój depresyjny... jest zimno i ślisko i biało a miało być ciepło zielono i miałam chodzić na spacery...

do tego nie chciało mi się gotować więc zamówiłam chińszczyznę i moje danie jest niejadalne...

i do szpitala nie dotarłam bo sale rodzinne zajęte...

może jutro będzie lepiej... może w końcu będzie słońce i chociaż jakieś symptomy wiosny...

ach bakteria - dzwoń... a jeśli te koła są naprawdę złe to masz 10 dni na zwrot. trzymam kciuki aby udało się rozwiązać sprawę polubownie...

Zonqa to trzymam kciuki do bezpiecznego terminu

Bakteria- i jak sprawy z wózkiem? Jestem ciekawa jak załatwią tą sprawę. A przede wszystkim współczuje sytuacji stresowej.

Pola wytrzymaj jeszcze trochę. Trzymam za Was kciuki

Kasiek gratuluję pierwszego "zięcia".

No właśnie co z Majrą? Ellą?

Ja byłam tylko kawałek na spacerku, a brzuch mnie ciągnął jak przy najgorszym okresie... Szkoda, że porodu nie można określić co do dnia. By się człowiek nastawił na konkretną datę i miał do czego odliczać.;-)

Pola - wytrzymaj jeszcze trochę.. im dłużej tym lepiej.
Zozzolka - a co ile masz? Ja przy pierwszym jechałam do szpitala mając skurcze co 7-8 minut... Nie przechodziły mimo kąpieli i leżenia..
Tasia - można określić jak się cc zaplanuje ;)
bakteria - ja bym wymieniła i to na koszt sprzedającego. On podał złe informacje na aukcji i niech teraz sie martwi jak to wszystko naprawić. A jaki wózek kupiliście?

Rozmawiałam z mamą. Powiedziałam jej, że wczoraj miałam jakieś skurcze.. dzisiaj tez coś się działo, ale nie tak jak wczoraj.. i co na to moja mama? "To nie przyjedziecie na święta? Pewnie będziesz rodzić. Ja przed każdym porodem miałam 2 tygodnie skurczy" :sorry:. W sumie 02.04 tez może być. Będzie miał młody urodziny razem z tatusiem :P.. A mój lekarz będzie miał akurat dyżur w szpitalu :P

Bym zapomniała. Byłam na spacerze z moim małym szogunem. Mówię mu, że nie wolno wchodzić do kałuży to ten specjalnie zaczął nogi wkładać. Jak powiedziałam koniec tego to uciekł w największe błoto.. 15 minut spaceru, a ten wyglądał jak prosiak. Ja oczywiście padnięta, bo go na rekach do domu przytargałam. Wiosno gdzie jesteś????

Ostatnia edycja:
reklama
Smile_ witam w klubie...w parku koło astry istna powódź....młody w żywiole, brudny jak mały prosiaczek :-(

zozzolka...no jak nie przechodzą mimo zmiany pozycji...to chyba możesz podjechać sprawdzić czy to aby nie akcja...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry