reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej, odstawili mi fenoterol, mialam rano 2 cm rozwarciA i tak sie zastanawiam czy takie napinanie brzucha od dolu w gore to skurcze? czuje jakby mnie rozsciagalo od srodka.

reklama
hej moje piękne;)

Wreszcie zrobilam porzadek w kompie widzialam co piszecie ale nie moglam odpisac ,ale zrobil mi M formatowanie dysków i hula jak trza:-DDrugi dzien bez was to normalnie katastrofa:-D

Falidae- mnie teraz napierdziela ...wzielam dwie nospy!!!:szok:
magda -witaj:) ja mam synka który ma 15 miesiescy i wiem co czujesz...tym bardziej u nas wychodza zeby wrrrr istna maskara!!!!

Ide was poczytam..i wpisze Elle i córunie na nasza liste;)

madan - kazda te skurcze chyba inaczej odczowa. Biorac fenoterol pewnie nie mialas zadnych skurczy to mozliwe, ze to zwykle cwiczenia macicy.. ale kto wie.

phel - witaj wsrod nas ;p. Jak Ty dalas rade przez dwa dni bez BB? ;)

O rany jaki wy macie tempo pisania szok szybsze niż na początku ;) widzę ze temat skurczy jest. Ja tez je czuje coraz częściej a kręgosłup mi odpada do tego okropny ból nerek masakra, chciałabym mieć to już za sobą a Wy?

Ja juz czuje ze blizej niz dalej z Alutkiem tak nie mialam ,ale do konca raczej nie dotrwam...moze to i dobrze bo juz calkiem bym wygladała jak wieloryb:P:-D

magda-napisz mi termin porodu imie córeczki to wpisze was na kwietniowa liste mamusiek;)

Ostatnia edycja:
Ja chce rodzic 4.04 i zdania nie zmienie.
Skurcze jakies tam mam, ale zadna rewelacja. Mam nadzieje, ze sie cos ruszy jakos za tydzien. Ilez mozna byc w ciazy!! ;p

Zaraz klade sie spac. Byl ryk dzisiaj. Zapomnialam zabrac Antka owieczke do rodzicow. Polozylam go, a ten "gdzie jest baran?"no to mowie "w domu. spi sam".. placz.. pozniej chcial liska, ktory tez zostal w domu.. na koniec chcial pojsc z psem spac. A na psa ja sie nie godze! Nie w lozku! Pokwekal i zasnal. Nosz glupia matka najlepszego przyjaciela syna zapomniala zabrac..

reklama
Smile- to masz wesoło ,juz Ci kiedys pisalam ze juz nie moge sie doczekac kiedy Alan zacznie mowic:) Narazie to na wszystko mowi "Hau":-D(chyba chce pieska od M):-Da to przez reklame w Tv jak pies szczeka (reklama proszków przeciwbólowych) hehehe, i tyle próbuje mu czytac ksiezeczki pokazuje mu zwierzaczki,itd ale on swoje:nerd:moze i za duzo wymagam:) M sie smieje ze na uniwerek powinnam juz go zapisac:cool2:

Ja tez sie juz klade....bo padam :/buzka kochane;***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry