reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hello
no jakoś przespałam noc :-) rozeszło się...zobaczymy co bedzie dziś...kurde musze torbę do końca spakować bo nie mam w niej ręczników i kapci :/ i w końcu pojadę bez :/ Kurcze jak am sie coś dziś to serio serio we wtorek poproszę :(

Miłej soboty, słoneczko świeci optymistycznie
i robimy torcik dla mnie :-) mniam....

reklama
Witam się sobotnio. powiem Wam ze ten śnieg mnie już dobija, mam go dosyć:wściekła/y:. dobrze że chociaż słonko przyświeca;-)
ja dziś miałam beznadziejne spanie. budziłam się co chwila. to sikać , to pić, to cholera wie co.:cool:
Feli- to miłego pichcenia życzę i smacznych wypieków:-p
miłego weekendu życzę Wszystkim:-)

Witam w sobotni poranek:happy2:

na dobry sen muro polecam poduszkę fasolkę zakupilam ja jak kręgosłup zaczął mnie boleć i już się z nią nie rozstaję:-D trafiony zakup i bardzo przydatny zwłaszcza gdy brzuch co raz większy:-D
pscółka dobre od razu banan na twarzy:-D

Wiosenne pozdrowienia pomimo niezbyt sprzyjającej aury;-)

U nas jest -8 na termometrze!!!!!!
A ja chce z mlodym pojsc do fryzjera.. zeby mi dziecko nie zamarzlo po drodze ;p

Oczywiscie moje dziecko u dziadkow nie bedzie jadlo chlebka na sniadanie tylko sie domagalo owsianki.. trzeba bylo owsianke robic ^^

Phel - moj zaczal sie z nami po ludzku dogadywac w czerwcu. Mowil mama do kazdego.. wygladalo to tak, ze powiedzial "mama" i steknal "hyyy" pokazujac co chce albo co zobaczyl. Pozniej doszly inne wyrazy. Ogolnie szybko zalapal o co chodzi z tym gadaniem ;) i teraz nawija jak szalony. Dziadkowi np. wypomina od 3 miesiecy, ze nie kupil makaronu (babcia kiedys zrobila awanture, ze nie kupil)... A mi powtarza, ze zakopalam sie autem w sniegu, bo sie w styczniu wlasnie zakopalam ;p...

Ja sie dzisiaj tez nie wyspalam.. ale dziewczyny.. to juz koncowka ciazy. Teraz to bedzie jeszcze gorzej ;)

a ja dziś spałam od 20 do 7 :szok: to chyba ostatnie takie podrygi :-D po prostu się wczoraj wymęczyłam, bo od 9 do 15 biegaliśmy z M po sklepach, myślałam, żeśmy kupili wszystko co potrzeba, ale okazało się że żyrandol trzeba wymienić, bo źle świeci tzn. nie tak jak chciałam...

to musi być komiczne jak dzieciaki zaczynają gadać :-D

miłego dnia życzę!

Witam
łaaa... ale mam lenia...:baffled:
znowu się nie wyspałam, od 7.30 na nogach (chociaż mogłam spać do oporu) i teraz mój zegar biologiczny mówi, że jest już południe:szok:

margot
moja mama jest prima aprilisowa

magda1977 witaj

zibka
pochwal się później fotkami na wz

Phel super, że wróciłaś - bez neta jak bez ręki;-)

madan a jak z cesarką, jest jakaś decyzja? Czy jednak lekarze chcą żebyś spróbowała urodzić naturalnie?

madzikowska ja chyba czuję więcej skurczy macicy niż w pierwszej ciąży. W ogóle to jak tylko wsiądę do samochodu - od razu mam skurcze... zaczęłam bać się jeździć...:baffled:

smile oj, błąd strategiczny z tym baranem :baffled: Gosia darzyła wielką miłością taką wstrętną szmacianą lalę z różowymi włosami, też musiała wszędzie z nami jechać - na szczęście przeszło jej:tak:

muro ja też ostatnio kiepsko spię... a do tego budzę się coraz wcześniej:baffled:

margot szczęściara z tym spaniem:-D

Witam dziewczyny,
ja przeziębiona od dwóch dni nic tylko smarkam się, głowa boli oczy łzawią spac nie można bo jak tu oddychac, ajć szkoda gadac:baffled: dobrze ze pogoda dzisiaj w miarę, mroźno ale słoneczko:-)
smile ja tez bym chciała 4.04 na porodówke trafic, albo jak Franek chce juz dłużej posiedzić to niech wytrwa do 19.04 wtedy są moje urodziny:-)

pozdrawiam i miłego weekendu, ja ide poleżeć przed TV

reklama
Witam i ja sobotnio z mrozem za oknem -10 :szok: Cudowna wiosna :baffled:
Nie ustosunkuje się do każdej odpowiedzi, bo nie zapamietałam co która pisała. Poza tym, że Smile zapomniała zwierzątka- ja miałam tak ze spiochami jak mój Mat był mały. Miał takie spiochy z weluru z którymi spał, a zasypiają przykładał sobie guziki od tych spiochów do twarzy- raz ich zapomniałam, to była najgorsza noc dla mojej mamy u której Mat wtedy nocował :-D
Pscółko, gdadka o prawiczkach rewelacyjna :-D:-D
Piszecie o skurczach, a u mnie nic. Cos tam czasami pocmi, ale znika szybciej niz się pojawia :baffled: tak bardzo bym chciała urodzić w marcu, że urodze w maju :confused::cool::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry