reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tasia - ja już mam wrażenie, że w ogóle nie mam mięśni nóg, mam strasznie słabe, teraz to pewnie jeszcze było spotęgowane przez chorobę. W każdym razie szacun:-D

Mój M nic nie mówi, ale tak mi się wydaje, że wolałby żebym jeszcze w tym tygodniu nie rodziła, bo ma projekt do skończenia:-D Mnie w nocy budzi co prawda ból jak na okres, ale jak teraz wiem, że to już norma to go najwyczajniej olewam i zasypiam:-D. A śpi mi się o dziwo dobrze, pomimo tego że pełnia się zbliża. Brzuch już deczko się obniżył i teraz już nie przygniatam nóżek Szymusiowi jak śpię na boczkach (jest ułożony na żabkę):-)

Byle do wiosny, oby im się tym razem prognozy sprawdziły &&&

reklama
Jejku...!!! Jaki dzisiaj mróz wściekły!! Aż trudno uwierzyć, że to już prawie kwiecień. Mój ulubiony mąż twierdzi, że to przeze mnie, żeby mnie wkurzać, że nie mogę na nartach pojeździć i że w przyszłym roku brak zimy murowany, he he
A tak zupełnie poważnie to mam już tej cholernej zimy powyżej uszu. Po pierwsze znowu jestem przeziębiona i chucham na siebie, żeby to się znowu w jakieś poważniejsze choróbsko nie przerodziło. A poza tym, to ja nie mam dla dziecka żadnego ciepłego kombinezonu, ani śpiworka, nie będziemy miały jak ze szpitala wrócić gdyby coś...

Ja wiem, że prognozy powyżej 72h to równie wiarygodne co wróżenie z fusów, ale mam nadzieję, że te o których mówicie się sprawdzą i że po świętach już będzie wiosna.

A poza tym, to ja nie mam dla dziecka żadnego ciepłego kombinezonu, ani śpiworka, nie będziemy miały jak ze szpitala wrócić gdyby coś...

Po pierwsze dużo zdrówka życzę i tez nie jestem przygotowana z wyprawka na mrozy i zawieje własnie się zastanawiam czy nie podejść do ciucholandu obok bloku i popaczać na jakieś cieplejsze rzeczy wiadomo , ze młody już na przyszłą zimę tego kombinezonu nie założy, a podobno po 17.04 ma byc prawdziwa wiosenna eksplozja i od razu zrobić się cieplutko:confused: więc sama nie wiem co robić.

A kysz Mroziszonie a kysz!!!!!

hej laseczki:)

Dostalam sms od 5 rano od ypry i o- 7 pewnie karmila mała:-D ale dopiero wstalalam i odrazu na BB:-Dale jolek27 byla szybsza;))))u mnie noc do kitu:(((( buuuu nie chce mi sie rozpisywac ale wygladam przez moich dwóch synów jak zombi:cool2:....

ja to licze ze urodze wczesniej ale w marcu napewno..nie za wczesnie tym bardziej termin mam na 15 kwietnia:)wiec czekam z niecierpliwoscia jeszcze musze sie na jesc na Św Wielkanocne:-DIde sobie kawke zrobic....

reklama
tak tak na FB:) byla wiadomosc;)nie wpsiywalam jej w watek rozpakowanych mam poniewaz nic sie nie ozdywala na BB , a ja bez zgody Mamusi nie wpisuje...:confused2:tym bardziej nie mam kompletnych danych:/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry