pscółka i spółka
Fanka BB :)
Tasia - ja już mam wrażenie, że w ogóle nie mam mięśni nóg, mam strasznie słabe, teraz to pewnie jeszcze było spotęgowane przez chorobę. W każdym razie szacun
Mój M nic nie mówi, ale tak mi się wydaje, że wolałby żebym jeszcze w tym tygodniu nie rodziła, bo ma projekt do skończenia
Mnie w nocy budzi co prawda ból jak na okres, ale jak teraz wiem, że to już norma to go najwyczajniej olewam i zasypiam
. A śpi mi się o dziwo dobrze, pomimo tego że pełnia się zbliża. Brzuch już deczko się obniżył i teraz już nie przygniatam nóżek Szymusiowi jak śpię na boczkach (jest ułożony na żabkę):-)
Byle do wiosny, oby im się tym razem prognozy sprawdziły &&&

Mój M nic nie mówi, ale tak mi się wydaje, że wolałby żebym jeszcze w tym tygodniu nie rodziła, bo ma projekt do skończenia
Mnie w nocy budzi co prawda ból jak na okres, ale jak teraz wiem, że to już norma to go najwyczajniej olewam i zasypiam
. A śpi mi się o dziwo dobrze, pomimo tego że pełnia się zbliża. Brzuch już deczko się obniżył i teraz już nie przygniatam nóżek Szymusiowi jak śpię na boczkach (jest ułożony na żabkę):-)Byle do wiosny, oby im się tym razem prognozy sprawdziły &&&
więc sama nie wiem co robić.
....
tym bardziej nie mam kompletnych danych:/