Ja też nie mam na hiv i żołtaczkę. W naszym szpitalu wymagają tylko: grupa krwi, HBS, OWA, GBS.
Nef bardzo dobry pomysł z tym osobnym tematem o karmieniu. Tylko chciałabym, żeby nie przerodził się w ostracyzm butelek.
Przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić tego co napisałyście od piątku, więc hurtowo za wszystkie trzymam kciuki.
Nef bardzo dobry pomysł z tym osobnym tematem o karmieniu. Tylko chciałabym, żeby nie przerodził się w ostracyzm butelek.
Przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić tego co napisałyście od piątku, więc hurtowo za wszystkie trzymam kciuki.
;-).

i dlatego sie nie odzywałam a przez swieta to nawet nie chcialo mi sie kompa otwierać. Od lekarza wiem tylko tyle ze myśleli ze beda mnie ciąć bo szwy w środku mogą sie zacząć pomału rozwalać ale okazało sie po usg ze to tylko dziecko zaczęło obracać sie w poprzek i najeżdżało na bliznę a ze ja jestem bardzo drobna to blizna sie do tego stopnia rozciągnęła ze zaczęło bolec, zostawili mnie na obserwacji gdyby trzeba bylo nagle ciąć. Na szczęście wypuścili mnie na święta i wszystko jest w porządku z dzidzia i ze mną, w czwartek mam wizytę u ginki i od wypisu muszę codziennie do niej dzwonić i zdawać relacje.