reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Już jestem a więc wszystko podobno oki że to taki nadmiar wypływu upławów że to niby nawet nie infekcja no nie wiem ale dobrze że poszłam bo lekarz zmierzył mi małą i ma 3900 brzuch mi się stawia szyjka w ogóle nie ruszona więc lekarz podjął decyzje że jutro mam przyjść na oddział i zrobią mi badania i test na oksytocyna i jak będzie wszytko oki to w piątek podłączą mnie na większą dawke a jak coś będzie nie tak to zrobią cc.
Tak więc chyba już nie długo będe z małą boje się ale dziecko rośnie strasznie i nie dam rady urodzić sama jak bede czekać na szyjkę i w ogole czy szyjka się ruszy.

reklama
Witam piękne Panie. taka dziś zakręcona jestem ze podczytuję Was od rana i teraz się zorientowałam że nawet się jeszcze nie przywitałam:eek: za wiele dziś do powiedzenia nie mam a i nastrój mój dziś coś nieciekawy więc pozwólcie że będę dziś tylko podczytywać. Wszystkie Was pozdrawiam, te rozpakowane i te jeszcze w dwupaku:-) miłego dnia kochane;-)

No ja tez po wizycie zaraz opisze w wątku :-p Hehe co do przyspieszenia porodu to Caty niezły pomysł :laugh2: Ale chyba nie miałabym sumienia z tym winem:happy: no mi dzisiaj gin powiedziała jak chce pani urodzić to wchodzenie po schodach,sexik i sprzątanie :-p Wszystko robię oprócz sexu bo mieliśmy małe opory ,ale jak m usłyszał ze mozna to bierzemy sie za robotę ;-) Hehe

Anezram jejku, nie strasz, mój w piątek ważył 3750, więc pewnie teraz waży coś jak Twoja mała... ale mi nikt nie kazał do szpitala iść... ja planuje się zgłosić w poniedziałek jeżeli nic się nie ruszy... eh...

Anezram super ze odpisalas bo mi tez tak sie wydaje ze to uplawy bo u mnie póki co uspokoiło sie i nie leci więc poczekam do wizyty do piątku najgorsze to jest to ze ja nie wiem czy mała jest dobrze ułożona i ile waży bo ostatnie badania miałam miesiąc temu w szpitalu i ważyła 2600 to teraz pewnie 1000 wiecej???? Ciekawe co mój gin powie w piątek, ale tez dam znać póki co cisza i widzę ze u Was tez :sorry: Ciekawa jestem ile mała może tak sie napisać bo dzisiaj co chwile mi twardzielem brzuch a skurczy zero.....

mnie pobolewa jak bym zakwasy miała juz od tego noszenia.

martwię sie o phelanie

Anezram to juz masz jasną sytuacje przynajmniej, moja dr nie taka wyrywna :/ jesoo jak ja sie boje ze on bedzie mial ponad 4 kg :eek:

Fel ja byłam w szoku że to zaproponował ale czytałam o tym i boje się strasznie ale mam nadzieje że jakoś to przetrwamy i będzie dobrze.
Też się martwie o Phel mam nadzieje że u niej wszystko dobrze.
Ja mam podobno bardzo dużo wód płodowych boje się tej wagi 3900 ale może jest zawyżona no zobaczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry