reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A mi wlasnie na odwrót:confused2:siara leci az sie lepie wrrr:eek:piersi bola ale nie eksploduja...skurczybyki przeszły oczywiscie nie bralam no-spy:) M robi zupke pomidorowa:szok:a jednak potrafi:-Da ja caly dzien leze w pizamie az mi głupio:) zaraz wstaje i chociaz pranie wstawie:happy:....

Co do Smile to wczoraj widzialam ze logowala sie na swoim koncie na FB tez ja widzialam moze ...nie ma kiedy wejsc mysle zeby sie pochwalila Franciszkiem:)

Ogólnie dziewczyny nie pisalam wam ze dzis mialam taki sam sen jak bylam z Alutkiem juz pod koniec ciazy:szok:tematyka II wojny swiatowej:-Dtylko teraz sie skonczył ,a z Alutkiem sie obudzilam i przerwalam :eek:moze to znak ze juz lada moment:)

Bishopko- wiem ze na bank dziala masowanie sutek,musisz M zapedzic do roboty to pobudza hormony i natoralnie wytawarza oxy:)

Ostatnia edycja:
phel dobrze ze ci przeszly skurcze, tez od paru dni mam sny takie jak przed pierwszym porodem - sni mi sie pobyt w szpitalu i cc
a co do masowania sutkow to faktycznie przez masowanie przyspiesza sie akcje porodowa (pamietam jak ginka w szpitalu kazala mojemu M zeby intensywnie masowal moje sutki :laugh2:)

Haha widzę ze w grę wchodzą masaże. Super maja te które mogą z swoimi M coś zdziałać lub pomogą w masażu. Ja niestety jestem sama ze wszystkim i z dzieciakami i z domem. Juz nie wspominając o tym ze mój M nie chce sie ze mną przytulac ani nic innego, dla niego jestem za gruba i ciagle mnie odpycha no ale cóż takie życie :-(

reklama
mnie cycki tak przed @ pobolewają ale nie są tak nabrzmiałe jak byłu wcześniej

Madzikowska no takiego to tylko lać, przytulam Cię , jesteś boska , pamiętaj

Iza Ty pisałas o tych wymiotach, mnie od tyg mdli tak jak na początku ciąży, kilka pawików się zdarzyło , dziś dwa, do wc też chodzę 2, 3 razy dziennie, choć po zjedzeniu takiej ilości czekolady raczej spodziewałabym się wizyty raz w tyg, do tego od kilku dni mam coś takiego ż nagle seducho zaczyna mi szybko walić i takie kołatanie to też niby objaw zbliżającego się porodu, i jak na razie póki co CISZA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry