reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam popoludniowo, ciut lepszy humor ale za to jak ekspresowo sie odsprzatalam - o 11 juz mialam dom posprzatany :-D teraz sie bycze, a dzidzia daje czadu rozpycha sie na wszystkie strony az mnie kluje jakby mi igly wbijali w podbrzusze :baffled:
madzikowska zdrowka zycze. A zamiast smecty ja stosuje Enterol 1 raz dziennie wysypywalam Dorotce na lyzeczke i potem popijala herbata albo woda.
phel coreczka tatusia moze i jest ale bardziej za babcia i dziadkiem jest
moncia moze masz jakis ucisk na nerwa albo zylaczek ci wkrotce wyskoczy...

reklama
Dzięki Pscólka, mi połozna mówiła, że lekarz podaje to znieczulenie między skurczem, że to jest szybko, bo ja właśnie obawiam się, iż porusze się podczas skurczu. Ech....zobaczymy, bo może dam radę bez, w końcu nie pierwszy raz :cool2::dry::-D
Nie wiem co miałam napisać, poza tym, że jestem w wielkim stresie i niepewności. Z samego rana jadę do szpitala i módlcie się, by wywołali mi poród, a nie, żebym tam została na obserwację :baffled:

To znowu ja. Dzięki dziewczyny za podpowiedź ale niestety mój mały jest straszny jeżeli chodzi o branie czegokolwiek smecte próbowałam to wyplul nifuroksazyd tez, więc zrobiłam mu kompocik z jagód i czeresni i muszę na sile mu wcisnąć bo nic nie chce a już w łazience był 9x :(
Ale damy radę wiecie co nas nie zabije to nas wzmocni

Co do opuchlizny to trochę mi zeszło ale w poniedziałek powiem o tym ginowi, natomiast klucia na dole i bóle mam takie jak wy więc to chyba normalka, teraz tylko czekam aż przejdą biegunki i moja opryszczka i na porodowke można lecieć Trzymajcie sie i dzięki ze jesteście ze mną

madzikowska a próbowałaś dawać małemu suchego chlebka? Moja przy zatruciu pokarmowym wszystko zwracała, nawet czystą wodę, a chlebek po jakimś czasie zaczął trzymać się w żołądku.
A wodę to chyba trzeba dawać nawet na siłę - strzykawką do buzi

iza a może to czkawka?
z GBSem to ja się boję, że mi nie zdąży zadziałać ten antybiotyk, bo drugie dziecvko mogę urodzic jeszcze szybciej

Nef to napewno nie czkawka:/ to słychać tak ze dwa lub trzy ciche pęknięcia :confused: Nie wiem myślałam już ze moze nawet to wody sie sacza bo mam cały czas mokra wkladke :/ nie to ze przecieka tylko jest wilgotna:dry: już nawet myślałam ze moze mocz popuszczam ale wkladka jest normalnego koloru:sorry2:

reklama
Tez mam niekiedy takie jakby bombelki, "pyka" cos jakby :-D i nieraz sie zastanawiam co to takiego.

Kurcze, nie wiem czy nie przeoczylam ale wiecie moze w koncu co ze Smile? Dziwne ze sie kompletnie nie odzywa...
U nas oki, jakos sie kulam dalej ;-)
Pozdrowionka dla wszystkich Kwietnioweczek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry