reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No właśnie wróciłam z m ze spacerku i moze co ruszy:sorry2:anzeram super ze wszystko sie ułożyło i z dzidzia jest wszystko wporzadku:tak: ja jeszcze czekam na swoje malenstwo:blink: co do ruchów to np wczoraj mało sie Lenka ruszala a dzisiaj dała trochę popalic:-p hehe :) Kobitki nie wiecie moze czy jak odszedł czop to czy mozna dalej sie kochać do końca ?!:) bo chcemy znowu spróbować ,a nóż sie uda:sorry2:muro dobrze ze nic Wam sie nie stało!

reklama
Jestem, jestem, jestem... :zawstydzona/y:

Nadal w dwupaku!! Od świat mamy urwanie w firmie, a do tego budowa naszego domu stoi w miejscu, bo mąż sobie ją olał. Zamiast się tam teraz wprowadzać usłyszałam, że 2-3 miesiące jeszcze trzeba na skończenie! No i w związku z tym mam tyle spraw na głowie co nigdy.
Wózka sie okazuje też nie mamy, bo przecież tyle mamy czasu jeszcze. Teraz się okazuje, że na gondole trzeba czekać 4 tygodnie ;/. Szukam, więc wózka, który byłby dostępny od ręki i mi odpowiadał ;/

Postaram się wpadac częściej, bo ostatnio na prawdę dałam ciała ;/

anezram rany julek, twoja malutka urodzona pod szczęśliwą gwiazdą, bo wszystko dobrze się skończyło i lekarz miał głowę na karku i szybko reagował:tak:

iza czop stanowi barierę ochronną dla dziecka przed wszelkimi infekcjami... ja bym spytała lekarza:confused:

Phelania super, że serduszko jest w porządku

smile ty lepiej zostaw swój nr Phelci, bo my tu już od tygodnia Cię wypatrujemy i się martwimy

A u nas bez zmian. Maluszek dosyć aktywny, ja dosyć powolna i jakoś leci. Siedzenie u rodziców coraz bardziej załazi mi za skórę, więc pewnie po porodzie prysnę stąd błyskawicą:-D
Gosia tez już chyba mniej rozpieszczana przez babcię, bo znów się zaczęła do mnie lepić i coś bąka o tym, że chce jechać do Wrocławia... z tatą, mamą i Lusi (pies babci)... a babci na tej liście już nie ma:-D

Smile super, że dałas znac co tam u Ciebie, gdyż już myślałyśmy, że zapomniałaś pochwalić się Franciszkiem:-D pomyślności życzę i szybkiego załatwienia spraw:-D
Pscółko ja widziałam ten płyn w realu i w Rossmannie

A moja dzidzia wczoraj i dziś praktycznie nieaktywna od czasu do czasu da kuksańca, ale nie wiem nie wiem... niepokoi mnie to jutro mam KTG w środę wizytę zobaczymy:confused:

dobrej nocy

pscólka-nie bylam w salonie;) mam kumpele która jest mgr kosmetologi,pracuje w salonie oraz na wlasna reke i dojedza do klientek:)i jest z Jelonek nr tel wysylam na PW:)
muro -to zrobilas taki manerw jak ja w 28.tc tylko na kafelkach przy rossmanie...:baffled:i znalazłam sie na patologi...współczuje bólu:sorry2:
iza-koniecznie musicie sie pokochac z M zeby zakonczyc wreszcie to zaczeliscie:PPPPja mam niecny plan wobec swojego M jutro:PPPP
Smile- no wreszcie sie odezwlalas chcesz zebysmy tu zawalu dostaly i wszystkie naraz urodzily!!!:-Ddobrze ze sie odezwalas;)

hello
Ja zmęczona i przerażona jutrem, nie wiem czy jak by co godzić sie na oxy, czy jednak czekać na samoistną akcję...:-( dalej nie do końca wiem co mówić na tej izbie eh.. dupa ze mnie i tyle :/ ide lulu
trzymajcie sie ciepło :-) dziś był pierwszy piękny dzień wiosny i oby takich więcej

Fel- to może wymyśl coś półkłamliwego?:baffled: kurczę rozumiem cię, też nie potrafię sciemniać:confused:
Phel- to sobie mnie teraz wyobraz, jak hipopotamica w baletkach na lodzie:baffled:

reklama
Fel trzymam mocno kciuki zeby wszystko poszło gładko

Smile fajnie że się odezwałas;-)

ja wczoraj obejrzałam odcinek położnych i mam teraz takiego pietra, nie chodzi o ból tylko żeby z maleństwem wszystko było ok, po jaką cholerę to oglądałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry