Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zapomniało mi się, że frotowe ręczniki lubią farbować (z tej prawdziwej bawełnianej froty)
i był ryk nie z tej ziemi (chociaż malutki ogólnie spokojny) a ostatnia kąpiel - za radą położnej - po cycaniu i już o niebo lepiej, bo rozglądał się ciekawy
za to jak zwykle nasikał mi w ręcznik i gratis walnął kupę
no i też nie wyrabiam z praniem

ja tez nie stosuję żadnej szczególnej diety... no może tylko unikam takiego już naprawdę ciężkiego jedzenia, ale u nas ta sucha skórka jest od narodzin, wiec mam przynajmniej pewność, że to nie wina diety
Starszym też trzeba się zajmować. Jeżdzimy prawie codziennie do moich rodziców, to dziadek cały czas bawi sie z nim
Ja mogę odpocząć bo w domu jak w domu praca i jeszcze raz praca
Ale taka praca jak najbradziej mi odpowiada;-)
więc chyba też poczekam aż skończy 3 miesiące... to już w sumie nie tak długo :-)
Dziewczyny ale mi dzisiaj młoda strachu narobila!! Przebieralam jej Pampersa i płakała , a po chwili tak sie rozryczsls ze była na bezdechu!! Dałam jej takiego klasa w dupę i po chwili załapala oddech! Boże myślałam ze mi serce peknie!! Uważajcie na swoje maluchy żeby za bardzo nie plakaly!