Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

smile a te kafle co pokazałaś widziałaś u kogoś? jak to się sprawdza?
Bo właśnie zastanawiałam się nad podobnymi kremowymi do kuchni... błyszczące chyba się nie nadają, bo może być ślisko, za to na matowych może być widać plamy z wody itp.
Smile - tez mam ciemne drzwi, pod kolor podlog, wiec lacze sie w bolu...
Nef - znajomi maja gres szkliwiony na podlodze, nie jest sliski a wyglada na wiecznie czysty![]()
Hej Wam wszystkim! Czytam i czytam, ale jakoś do pisania mi było niespieszno. :-)
Dzisiaj miałam wychodne, więc pojeździłam konno. Coraz lepiej mi idzie - tak mi się wydaje bynajmniej.
Kurcze, wydaje mi się, że Ksawery za krótko śpi w ciągu dnia. Są to zazwyczaj trzy drzemki, ok. godzinki każda. (czasem zdarza się, że prześpi dwie,ale bardzo rzadko). Chociaż może mu tyle wystarcza i przez to przesypia nocki. Zazwyczaj ok. 20, 20.30 już śpi, je na śpiocha ok. 4, 7 i pośpi jeszcze trochę, czasem do 8, czasem do 9, a zdarza się nawet 10 i 11... Jak myślicie, tyle snu jest ok? Nie jest rozdrażniony, cały czas wesolutki. A jak się obudzi i podchodzę do niego do łóżeczka to strzela takie uśmiechy, że hej.