Nef - mi juz mama powiedziala, ze zrobi mi z 30 sloikow ogorkow kiszonych. Tylko nie wiem jak ja to poznien przewioze re 150km.
A tak w ogole to witam sie..
U nas podobnie jak u Nef - budowa, budowa, budowa. Juz mi bokiem wychodzi. A moj maz taki zaangazowany w to wszystko, ze pewnie sie tam dopiero za rok wprowadzimy!! Juz mi slow brakuje na niego. Tylko firma i firma.. wrrr...
Pogoda taka jaka uwielbiam - upal

. Tylko co z tego jaknz Frankiem w domu musze siedziec ;/. A w weekend ma byc jeszcze gorecej.
Kurcze mialam tyle pisac i nic nie pamietam. buuu..
Apropo karmienia i przesypiania nocy. Franek je srednio co 2,5h. W nocy ma troche dluzsze odstepy, a w dzien krotsze. Karmien wychodzi 9.. Za to zjada mi juz ok 1000ml dziennie

.
Lenka ja Ciebie podziwiam. Ja mam dwojke i nie wyrabiam na zakretach. Musisz byc prawdziwym mistrzem organizacji! Mam nadzieje, ze tez sie zmobilizuje kiedys i choc w polowie Tobie dorownam.
Aaa wiem co mialam pisac. W ciazy mowilam sobie, ze to ostatnie dziecko. Gdy sie dowiedzielismy o tym, ze Franek ma tak powazna wade i nogdy nie bedzie zdrowy to jeszcze bardziej sie w ty. utwierdzilam. Franek ma 3 miesiace, a ja juz sie zastanawiam czy za 2 lata sie nie starac o kolejne dziecko

. Wczesniej nie, bo kruszon powinien miec 3 operacje w wieku ok 2,5 roku. Z niemowlakiem w domu mielibusmy duzy klopot. Tylko tym razem bym celowala w styczen.. max luty.
Aa ja na forum kwietniowek jestem od 3,5 tc. Robilam test 4 dni przed spodziewanym okresem.
oczy mi sie juz kleja ;/
Lece spac.
Dobranoc.