anka87a
Fanka BB :)
Cześć! U mnie nocka z przebojami. Mały dostał silnego zaparcia, płakał strasznie, więc zaaplikowałam czopek. Na szczescie szybko zadziałał, ulga praktycznie natychmiastowa, o 23 spał już po swojemu - czyli ok 5 obiudzil sie na papu. Teraz chyba odsypia, bo juz 2,5 godziny spi. W wózku w dzien mu widać lepiej, bo w łozeczku w ciagu dnia pospi max 1,5 godziny, jak jest cicho, a w wozku pieknie spi, jak zacznie otwierac oczka, albo sie wiercic - bujubuju i spi dalej.
Niech spi i rośnie.
Zaczęłam dzisiaj podawać wodę Małemu przed kazdym karmieniem. Mam nadzieje, ze to pomoze na kupki i bolesne pryczki...
Ocho, obudzilo sie moje szczescie
Zaczęłam dzisiaj podawać wodę Małemu przed kazdym karmieniem. Mam nadzieje, ze to pomoze na kupki i bolesne pryczki...
Ocho, obudzilo sie moje szczescie

oj, ja też mam ochotę na takie jedne baletki, ale na razie się powstrzymuję... ciekawe jak długo
ostatnio wogole jestem taka bardzo zmęczona ,nie wi czy to pogoda tak na mnie działa :/ w nocy jak wstaje do Leny to strasznie boli mnie glowa. Kiedyś tak miałam przed snem ale samo przeszło , a teraz znowu to samo
ahh i zaczęły mi włosy wypadac:/ jest ich pełno wszędzie
a myslałam, że już zjechałam