Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na dzień dziecka jedynie na moją wyraźną prośbę kupili dla niego łuk Tiny Love, bo ich pomysły na prezent dla dzieci były de facto prezentami dla Gosi - trampolina, drewniana zjeżdżalnia z huśtawką albo przyczepka rowerowa. 

po drugie żeby te zabawki były sensowne i bezpieczne. Np. u moich sąsiadów z którymi niestety dzielę balkon dziadkowie byli w weekend i dali najstarszemu chłopcu.... karabin maszynowy. Po pierwsze głośno (a Szymuś lubi drzemać na balkonie), po drugie chyba nie muszę nawet mówić, że pomysł poroniony.
, wiem dziwie to brzmi, chociaz z drugiej strony po jaka cholere kupowac takie drogie prezenty tym bardziej ze cora juz je ma. jedyne co mogłabym doradzic to rozmowa, ale skoro piszesz ze rozmawiałąs to nie wiem jak powinnas zareagowac, na pewno nie jest to dobre dla gosi. z z chrzcinami to bym chyba tez zaczekała, w sumie te kilka tyg róznicy.
i tym sposobem goście nie obrażą się, że uważasz, że dali bubla, a dziecko nie będzie wrzeszczało, że zabrałaś mu nową zabawkę