reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zozzolka wwm ze nie pytałas sie o chodzik ,powiedziałam ogółem swoje zdanie na ten temat. My mieliśmy gondole w kościele a i tak nie była potrzebna bo młoda spała cała msze na rękach u mnie. Nie wkladalam jej z tego względu ze nie wiedziałam kiedy ksiądz będzie dziecko chrzcil itp. U nas kiepsko ze spacerami:/ ja ne mam kurtki przeciwdeszcxowej a cały czas leje:crazy:dzisiaj tez nie zabardzo ale wyjdziemy chyba na balkon. No chyba ze nie będzie padać :/ Lenka tez marudna,w nocy budzi sie czesto no ale trzeba to przetrwać .. Damy radę :-) Anka w intermarche tez sa promocje na bobovita 2+1, a w biedronce pampersy Dada (ja mam juz 4 ) to jest 108 szt za 49,99. Z trojkami nie wiem jak ale jest ich o ileś wiecej , i wszystkie w tej cenie. No opłaca sie jak ktoś ich używa . My sie zaopatrzylismy w 7 takichkatronow. Nie ma gdzie tego upuchac ale zapas jest;-) a w rosmanie jest chyba -25% na dziecięce ale musisz sobie sprawdzić bo nie wiem od kiedy i czy dalej jest:eek:

reklama
Wawka - współczuję nocki... Ja przez przypadek znajduję promocję. :) rodzinka akurat jechała na wielkie zakupy do hurtowni, więc przejrzałam ulotki. Te pampki wychodzą 38gr za sztukę, więc cena super, my na trójkach ciągle.

Iza - do kiedy ta promocja w Intermarche? Bo w Makro obiadków już nie było :/ a ja w sumie wypłatę mam 26... i dopiero wtedy zrobilabym większy zapasik...

U nas w nocy Młody zaczał plakać... Chyba mu się coś sniło nie bardzo... wypił z obu cyców i nadal był głodny... O północy rozmrażałam swoje mleko i zrobiłam kaszkę... Ale i tak nie spał tak dlugo, jak się spodziewałam, bo do 4 rano tylko... ale kaszka smakowala.

co do promocji, jak macie telefon z androidem to polecam aplikacje Moja Gazetka. mistrzostwo swiata, sa tam aktualne gazetki wiekszosci sklepow w Polsce. ja codziennie tam zagladam i patrze gdzie sa tansze pieluchy, albo sloiczki. pampersow chyba nigdy nie kupilam po normalnej cenie, tylko zawsze w promocji :-)

oj omijaja, na androida jest wiele przydatnych aplikacji, ale poszukaj w necie. na pewno sa jakies strony, ktore trzymaja w jednym miejscu wszystkie promocyjne gazetki.

mije dziecie wlasnie sie obudzilo, spal ponad 2 godziny :-) od dwoch dni ma takie dlugie drzemki, chyba pogoda nie dla niego :-) zaraz bedzie jadl i pewnie za godzine znowu spac pojdzie.

haha też patrzyłam kiedyś na PromoBaby.pl
Moja pszczoła ostatnio zaczęła mnie szantażować...aby trzymać ją na rękach. Jak odkładam ją to płacze. I to ewidentnie płacz szantarzysty, od razu szczęśliwa, uśmiechnięta.Chciałam jeszcze popisać, ale właśnie się zbudziła

"Stary niedźwiedź mocno śpi, jak się zbudzi będzie...":-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry