Phelania
Mama 2 urwisów :P
Phel- w Biedronce byl w promocji. Pewnie nadal jest. Kupilam ladny zapasikpo 2,79 sloiczek ten mniejszy.
Najwyżej będziesz miała trzeciego brzdąca.![]()
uwierz mi ze w tym momencie starczy mi dwojka szogunow

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Phel- w Biedronce byl w promocji. Pewnie nadal jest. Kupilam ladny zapasikpo 2,79 sloiczek ten mniejszy.
Najwyżej będziesz miała trzeciego brzdąca.![]()

My bez alkoholu też daliśmy,ale właśnie dostałam @:-(Jak masz ochotę na czekoladę to też raczej dostaniesz,przynajmniej u mnie to tak działało. A generalnie @ to teraz mam taki lajtowyjak nigdy w życiu, 3 dni max i nic nie boli. A ja tam widzę pozytywy takiejpogody, przynajmniej mam 2 w 1 tj. spacer i inhalację;-)
Dobrze, że jesteś. Ja staram się tylko Hippa dawać małej. Też przemawia do mnie bio. Poszukam coś o tej fermie dyń w necie.
Myślałam, że jak rozszerzę dietę małej to dostanę a tu nici. Może już przekwitłam?
możliwe u nas tez tak było szczególnie jak królik był na talezy juz go nie daje podawałam przez miesiac tylko kurczaka i indyka i jest okU nas jeśli chodzi o dietę to wydaje mi się, że od czasu wprowadzenia mięska do posiłków to mała bardziej marudna się stała. Czy to możliwe?
Okresu jak nie było tak nie ma ,ale jak się karmi to chyba można go nie mieć , nie?
Tak to już wsuwa prawie wszystko;-)
Jako mamuśka z kaszkowym doświadczeniem mogę stwierdzić, że to coś w środku nawet nie stało koło kaszki z opakowania!!!!
i zastanawiam się czy odesłać to coś Bobovicie czy od razu do jakiegoś Instytutu żywności i żywienia... tylko czasu brak...
, a nie zmieniałaś nic do prania , kapieli, pościeli, spiworka , moze z czegoś innego zrobiony, i czy wyeliminowałaś mleko całkowicie ze swojej diety, a może coś z soją, u mnie antkowi na jesien i zimę wychodzą szorstkie swędzące placki, latem ich nie ma, pleśń grzyb ?, nie mam pojęcia, a natłuszczasz czymś, u nas skóra ładna ale cały cxzas kąpie żelem z emolium, i smaruję emulsją, i szampon też z tej serii, a mięso dajesz słoiczkowe