reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zibka gratuluje drugiego zabka:) u nas juz tez dwie jedyneczki dolne sie pokazały:) Anka jeden z objawów to chyba sluz w kupkach:confused2: ale rak szczerze to nie wiem, ja podaje i narazie jest ok, ale wcześniej był sluz i dałam spokój . U nas piekna słoneczna pogoda a jutro ponoć deszcze:baffled:a szkoda:( a i muszę sie pochwalić ze juz od około tyg w dzien mojacorcia zasypia sama w łóżeczku , bez bujania hak to wcześniej było!:) fajnie cieszę sie :))

reklama
Ja do kaszki używam Tommee Tippee vari flow, ale i tak musiałam ręcznie powiększać dziurkę, bo nic nie leciało. Ogólnie z TT nie polecam smoczków, bo do kaszki nie ma żadnego dobrego. Jest niby przeznaczony do kaszek smoczek Y, ale przez niego leci strasznie dużo i Tomek nie nadążał połykać.

iza ale tam jest X czy Y
kaszki kukurydzane z jajkiej firmy mozna dostac bo znam tylko kleik kukurydzany doktorka kazałą mi juz dodawac do kazdego mleka cos tylko z ryzem raz dziennien a ja widuje na pólkach tylko mleczno ryzowe i ryzowe ?

My pierwszy, szybki spacer uskuteczniliśmy. Jak się obudzi, naje, to pojdziemy na drugi.

Iza - kurde, szkoda, że deszcze, bo lada dzień wyplata, poskakałabym na koniku :) Kiszka, kiszka. Na spacerki i tak będziemy wychodzić, deszczówę mam, więc spoko. :)

Zozzolka jest X , a ja mam kleik kukurydziany z nestle bodajże . Mozna kupić w rosmanie ,na realu albo inter marche. Anka no niestety ,mam nadzieje ze sie to zmieni z pogoda:tak: ja nie mam osłony przeciwdeszczowej oprócz parasola:/ no ale trzeba sie zaopatrzyć bo parasol +wózek :no: Lenka wszystkiego Naj Naj dla Olka;-) leci czas..

reklama
cześć dziewczyny. Wpadam tylko na chwilę ponieważ Michalina dziś okropnie marudna i żyć nie daje a mąż wróci w nocy więc z całym kramem jestem sama.
Nef to ja załączałam zdjęcie tego pianinka grającego. Niestety moja mama kupiła to na giełdzie, gdzie różne rzeczy z Niemiec przywożą więc raczej takiego jak ja mam to nie da się kupić w Polsce. Niestety ale u nas pianinko już zmieniło przeznaczenia. Michalina używa go jako leżaka.
Zdjecie-0141.jpg

Załączniki

• Zdjecie-0141.jpg
    Zdjecie-0141.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 60

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry