anila - my to codziennie pobudki 6:30 jestem taka niewyspana...

w jysku nowy kojec 150 zł kosztuje, taki najzwyklejszy prostokątny..
wawka - świetny kojec, moja chyba miałaby raj z tymi rysunkami na nim bo ostatnio jak bylismy u mojej mamy to ona ma linoleum z kwiatkami i Vanesse strasznie to interesowało, był taki błogi spokój.. hiih
wiosna - ja karmie piersią po kąpieli czyli 18:30, potem sie budzi 22 znow piers, potem o 3 znow piers, o 5-6 pierś, potem juz kaszki, sucharek, obiadek, deserek czasem w ciagu dnia tez dam cyca ale mala niechętnie w ciągu dnia chce.. Myślę, że laktacja ci sie utrzyma, trzymam kciuki..
izik - nam tez przyszla zabawka, zawiesiłam na macie edukacyjnej, ale na Vanessie wielkiej furory nie zrobiła.
Z dzisiejszego szczepienia nici, nie minelo 6 miesiecy od ostatniej dawki na zółtaczke i mamy przyjechać za tydzien w czwartek.. Mała w aucie sie tak rozgadała ze powiedziała dada wiec chyba pierwsze słowo to bedzie tata, a od urodzenia uczę ja mówić MAMA MAMA
Zamowilam dziś na all zabawke garnuszek na klocuszek ale nie z fishera, tylko znalazłam firmę co podrabia wasnie fishera, i owa zabawka kosztuje 25 zł ciekawe jaka bedzie..