Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Do tej pory nie wstawiałam suwaczka, bo nie czułam takiej potrzeby,ale od wczoraj mamy pierwszy ząbek i pomyślałam, że taki suwaczek byłby fajny.Skubaniec ma tylko jeden i ledwo co wyszedł, a już mnie dotkliwie gryzie przykarmieniu, oj czarno to widzę...:-(
Szymek padł o18:30, ale co z tego jak o 20:50 już kolejne karmienie, a o 22:10 kolejnekarmienie, pisk i ibum. Pospał do 2:40, a pobudka już o 5:17. Dzisiaj jedna drzemkaw ciągu dnia, ciekawe czy to będzie miało wpływa na jakość snu w nocy?
Do wagi bez nadwagi jeszcze 8 kilo, ado wagi takiej w sam raz 16

a z treningami, z pewnością warto, zwłaszcza jeśli w razie czego możesz kogoś poprosić o podwózkę
tylko wiesz, żeby nie było tak, ze to będzie tylko na Twojej głowie, więc niech się panowie jasno zadeklarują tj. mąż i teść
Pewnie ze dla Twoich chłopców to fajne takie zajęcia ,szczególnie jak mówisz ze im todobrze wychodzi z tata. Tylko faktycznie zmobilizuj Panów bo szkoda żebyś pozniej sie denerwowala ze wszystko jest na Twoje głowie . Hehe Panowie z reguły uwielbiają biegać za piłą ;-)