Tasia001
Fanka BB :)
czuję się kolejny dzień dobrze, bez mdłości albo przez to, że wchodzę w trzeci miesiąc
albo... mam takie głupie myśli, że tam już nic nie ma...
mam to samo...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czuję się kolejny dzień dobrze, bez mdłości albo przez to, że wchodzę w trzeci miesiąc
albo... mam takie głupie myśli, że tam już nic nie ma...

;-) dokładnie, Oliwka, Tasia, nie wolno Wam w ten sposób myśleć, trzeba wierzyć, że wszystko jest dobrze i cieszyć się, że samopoczucie jest ok, w końcu jakby coś było nie tak, to od razu nasz organizm dałby nam znaćDziewczyny bez tych negatywnych myśli!! Po prostu mijają nam nieprzyjemne dolegliwości !!;-)
:-) 

ja zaliczam sie do kobietek z zaparciam i hemoroidami:-
Śliwki nie pomagaja
ale powiem wam ze mi smakowalo bo nie bylo mdłe,mniam zaraz zjem szprotki w sosie pomidorowym bo normalnie ślinka mi cieknie:-) 
Najgorzej było przy USG modlilam sie zeby serducho biło i tak bylo:-)Wiem co czujesz,i dziewczyny maja racje no stress
bo to tylko zle wplywa na Ciebie i dzieciatko,przyznam sie tylko ze bede sie bala genetycznego , a tak to trzeba podchodzic do tego na luzie...Bo inaczej ta ciaza nas wykonczy:-)
, ale u mnie to już druga ciąża, więc wcześniej wywala ponoć
:-)