Witajcie kochane,
Nie nadążam was czytac
Wczoraj pod wieczór czytalam "opowiesci z porodówki" sierpnióweczek 2012 az mi ciary przeszly i zaczał brzuch bolec

Od razu pomyslalam sobie o swoim porodzie co przezylam i ja jak było wrrrr...nie wiem dziewczyny czy to mi minie za te 7 miesiecy

ale strasznie sie boje powtórki z rozrywki

Moze dlatego ze jest zbyt krótki odstep miedze porodami - nie wiem ale moj poród zaliczam do tragicznych(choc pozniej sie z tego smialam) Bron Boze nie chce straszyc dziewczyn które sa pierworodkami

bo kazda z nas jest inna
To prawda ze drugi poród jest łatwiejszy?;-)
Dotkass- mi ostatnio M kupuje chałke

i robie sobie z masełkiem ,na to serek biały (kremowy) i dżem do tego kakao i miód w gebie
Madzikowska- sssuper ze wizyta sie udala!!!!
aaaa- trzymam &&&& za dziesiejsza wizyte
Zaraz nakarmie młodego i idziemy na Targ po jakis obiad M zażyczyl sobie schabowe z pieczonymi ziemniakami i mizerja .przylacze sie takze do takiego obiadu tylko bez schabowego
Ehhhhh pogoda taka ni jaka........Wczoraj bylo tak ladnie a dzis juz psakudnie sie robi...
Niedawno sie smiałam do znajomej ze chcialabym urodzic maluszka na wiosne (oczywiscie nie wiedzialam ze jestem w ciazy)

a tu prosze taka niespodzianka ,wydaje mi sie ze to jest najlepsza pora roku,urodzialm młodego w grudniu i normalnie tragedia ani wyjsc na spacer bo zimno,mlody mi troche chorował ...tylko siedzenie w domu nas ratowało