reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no właśnie dlatego ja pytam o różnicę między bólem kręgosłupa a krzyża - kręgosłup ok, ale bóle krzyża to często objaw kurczów macicy, które tam promieniują, ja np. podczas @ przeważnie miałam bóle krzyża nie brzucha

ale taką drożdżówę z budyniem i owocami to bym pochłonęła :-D

reklama
no właśnie dlatego ja pytam o różnicę między bólem kręgosłupa a krzyża - kręgosłup ok, ale bóle krzyża to często objaw kurczów macicy, które tam promieniują, ja np. podczas @ przeważnie miałam bóle krzyża nie brzucha

ale taką drożdżówę z budyniem i owocami to bym pochłonęła :-D

to ja nie pomogę, bo nie mam pojęcia, zawsze myślałam, że krzyż i kręgosłup to jedno i to samo...znalazłam taki artykuł, nie czytałam całego, ale może coś znajdziesz co Cię zainteresuje

Witajcie kochane,

Nie nadążam was czytac:)

Wczoraj pod wieczór czytalam "opowiesci z porodówki" sierpnióweczek 2012 az mi ciary przeszly i zaczał brzuch bolec:szok:Od razu pomyslalam sobie o swoim porodzie co przezylam i ja jak było wrrrr...nie wiem dziewczyny czy to mi minie za te 7 miesiecy:eek:ale strasznie sie boje powtórki z rozrywki:cool:Moze dlatego ze jest zbyt krótki odstep miedze porodami - nie wiem ale moj poród zaliczam do tragicznych(choc pozniej sie z tego smialam) Bron Boze nie chce straszyc dziewczyn które sa pierworodkami:) bo kazda z nas jest inna:)

To prawda ze drugi poród jest łatwiejszy?;-)

Dotkass- mi ostatnio M kupuje chałke:) i robie sobie z masełkiem ,na to serek biały (kremowy) i dżem do tego kakao i miód w gebie:-D
Madzikowska- sssuper ze wizyta sie udala!!!!
aaaa- trzymam &&&& za dziesiejsza wizyte:)

Zaraz nakarmie młodego i idziemy na Targ po jakis obiad M zażyczyl sobie schabowe z pieczonymi ziemniakami i mizerja .przylacze sie takze do takiego obiadu tylko bez schabowego:-D

Ehhhhh pogoda taka ni jaka........Wczoraj bylo tak ladnie a dzis juz psakudnie sie robi...

Niedawno sie smiałam do znajomej ze chcialabym urodzic maluszka na wiosne (oczywiscie nie wiedzialam ze jestem w ciazy):) a tu prosze taka niespodzianka ,wydaje mi sie ze to jest najlepsza pora roku,urodzialm młodego w grudniu i normalnie tragedia ani wyjsc na spacer bo zimno,mlody mi troche chorował ...tylko siedzenie w domu nas ratowało:sorry:

Dzien dobry Dziewczyny:-)))

Ja mam faze na jajka gotowane, rzodkiewki i szczypiorek mniam, mniam...
Wczoraj kupilam sobie paczka, bo tak pieknie wygladal w sklepie, ale po zjedzeniu go mdlilo mnie przez reszte dnia...

Bylam wczoraj w kinie na Anna Karenina-przepiekny film i jedna z moich ulubionych ksiazek-polecam:) Bardzo oryginalnie nakrecony, sceny jakby z teatru, i taki wzruszajacy....jaka szkoda, ze zasnelam pod koniec:)

Ja mam bardzo niskie cisnienie, nawet 90/60 ale dwoch lekarzy powiedzialo mi, ze to dobry objaw-tez tak macie? Najgorsze jest to, ze jednak jestem taka strasznie senna...

Powodzenia dla wszystkich, ktore dzisiaj ida ogladac fasolke:) Przynoscie same dobre wiesci:)

Phelania, to idealna pora roku. Ja Amelcię urodziłam w maju już było cieplutko, w kwietniu też już będzie, od razu na dwór, bez grubego ubierania, bez przegrzewania, rewelacja :tak::-)

dzięki dot :) zaraz poczytam

wiesz co phelania ja tam nie wiem, mówi się że ponoć jest łatwiejszy, ale ja znam 3 przypadki gdzie tak dziewczyny na to liczyły i w każdym było tak że był o wiele gorszy i dłuższy :confused2: nie ma to jak się dołować nawzajem :-p spoko, moze zaczniemy się martwić za parę miesięcy, co :-D?
pchła ja miałam take ciśnienie przez 2 tyg po terminie @, normalnie mam idealne 120 górne, i powiem Ci że nie wiem jak Ty ale ja oprócz spania to czułam się ohydnie z tym! było mi słabo cały czas, miałam duszności i wrażenie że zemdleję co chwile

no ale z tego co wiem to często dziewczyny mają niższe w ciąży i to ponoć jest b.dobre, grunt żeby nie mieć wysokiego

Ostatnia edycja:
witajcie! :-D

pscolka i spolka, to moj zestaw! ziemniaki z kefirem ;-) takie najprostsze zarcie mi wchodzi reszta jest bleeee ;-)

pchla_szachrajka, kocham Anne Karenine !!!!!

Phelania, ja tez jadam chalke z serkiem, dzemem bez cukru i kakao :-D :-D

madzikowska, super ze wszysko gra w brzuszku :-D

a ja mam jedno dziecko z czerwca, drugie z grudnia i powiem Wam ze kazda pora roku jest piekna na narodziny dziecka :-) i to wlasnie dziecko czyni ze ta pora staje sie najodpowiedniejsza :) dzieki mojemu grudniowemu Szczesciu jeszcze bardziej kocham Swieta, snieg i mroz ;-)
pewnie gdybym dwoje dzieci urodzila latem to nie wyobrazalabym sobie ze zima moze byc dobrym czasem na porod...spacery itp ;-) a tak, jeszcze bardziej lubie ten czas

zabieram sie za brzoskwinke mniaam :happy:

reklama
hejka!

ja też uważam, że wiosna jest idealna na poród, Gosię rodziłam w lipcu i bardzo się umęczyłam pod koniec ciąży, były upały a ja miałam nogi jak balony... teraz się cieszę, że zdążylismy z ciążą przed latem:-D

wczoraj dostałam od teścia smartfona (tzn. z jego wymiany telefonów) i okazało się, że zapomniałam pinu do karty sim, a mam ją 10 lat i chyba z milion razy wbijałam ten pin na pałę, bez zastanowienia.
Zablokowałam sobie telefon, moi rodzice już przetrzepywali mój stary pokój w poszukiwaniu jakichś dokumentów i kodu puk. Pomogła infolinia, ale ile mnie to nerwów kosztowało... zablokowałam telefon późnym wieczorem, wiec całą noc nie mogłam spać, albo mi się te cholerne piny sniły:wściekła/y:

A w ogóle to stwierdziłam, że jestem juz chyba straszny zacof, bo bardzo cieżko mi się rozstac z telefonem na przyciski... tylko, że teraz jakbym chciała klawisze, to taki telefon będzie miał gorsze parametry od tego obecnego, który ma chyba z 3 lata:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry