Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Więc jak ja wyskoczę z rokiem czasu to już czuję jej niezadowolenie…
. Ostatnio nie przyuważyli i od dziadków do siebie do domu w samych skarpetkach poszedł, a było 10 stopni. Co gorsza młodsza siostra nauczyła się od niego tego samego

Wcześniej leczyłam się u internisty z kontrolami u kardiologa, ale leki które brałam nie można stosować w czasie ciąży. Teraz mam przypisane Dopegyt 3x1 i Nitrendypinę najpierw 1x1 jednak po kilku dniach ciśnienie znów zaczęło rosnąc i po konsultacji z moim lekarzem biorę 2x1. Niestety idealnie nie jest czasem całkiem znośnie, a w inny dzień ciśnienie znów bardzo wysokie, poza tym po tych lekach kiepsko się czuję,boli mnie głowa, bardzo wysycha mi w ustach i ogólnie mam nie wiele siły, więc nie wiem co dalej... Narazie muszę mierzyć i zapisywać pomiar trzy razie dziennie a pod koniec miesiąca mam wizytę u mojego lekarza to zobaczę co zadecyduje...
, bo się zachlała...powiem jedno jeżeli ktoś kazał by mi kogoś zabić wolałabym odebrać sobie życie niż mieć krew na rękach...tak tak, ktoś powie, że alkoholizm to choroba (nie powie tego nikt kto musiał żyć pod jednym dachem z alkoholikiem- a co gorsza nie wyglądającym na alkoholika)Agus_86 – ja tez oglądałam Felixa, najpierw myślałam, że nie dam rady 2 godziny czekać, ale kurna to wciągało jak niezły film akcji, a ja już była procedura dekompresacji i otwierania drzwi to musiałam pamiętać, żeby oddychać, bo z wrażenia zapierało mi dech w piersiach:-). I ten widok zza drzwi w momencie kiedy on skacze – bezcenny.

yoohoosek, a ja jestem za kastracją jak najbardziej, tak samo jak za ucięciem ręki za kradzież, a śmierć za śmierć...później my podatnicy tych patologicznych wyrzutków musimy utrzymywać...qwa...w teksasie kiedyś było tak (nie wiem czy jest tak teraz), że więźniowie nie dostali jeść nie mieli gdzie spać, jeśli nie wykonali prac dla stanu, kopanie dołów pod budowę, budowanie dróg itp...o ile u nas byłoby lepiej, gdyby takie roboty były wykonywane prawie za darmo, bo za robociznę płaciłoby się tyle co za życie w więzieniu...jak czytam, że na więźnia dziennie przypada więcej niż na dziecko w domu dziecka to aż mi się nóż w kieszeni otwiera
...cóż chyba za daleko poleciałam, sorry
Z np. bzdurnych acz kosztownych kwestii- dewastacja kamienicy sprayami itd- kiedyś plaga w krk, z resztą nadal dobrz enie jest, bo co, bo kary śmieszne. A jakby kazali takiemu bu.cowi zapłaćić za remont takiej kamienicy ciekawe czy znów wziąłby do ręki spray i napisał kretyńskie swoje kibicowe zamiłowania? Albo jakby mu łapkę obciąć?-nie miałby czy wydźwięczać się artystycznie na murach mojego domu. A pedofile, gwałciciele i tego typu zboczeńcy...hmmm...przychodzi mi analogicznie tylko jedna skuteczna kara.
;-)

Pisze poki pamietam po wyjsciu z pracy. Gadalam z kolega ginekologiem nad sensem braania kwasu po 12 tyg...wiec sens tylko przy anemii jezeli takowa jest...inaczej wiekszy sens ma branie przed ciaza aby zapobiegac wadom cewy nerwowej czyt ukl nerwowego