Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej dziewczynki
mam pytanie. Czy któraś z was miała podwyższony poziom CRP (badanie z krwi). Okazało się że mam 6,17 i badanie mam powtórzyć pod koniec tygodnia żeby sprawdzić czy nie spada. Norma wynosi do 5. Nie wiem czy to może być pozostałość po niedawno przebytym przeziębieniu czy mogą być inne powody.
![]()

Niemniej wspólna kawa bezapelacyjnie wskazana (choć ja wolę Ti
)

Jak to przeczytałam to....CO ZA BABA a raczej POTWÓR .. jak tak można pisać o własnym dziecku 
witam po weekendzie
ostatnio mocno się zastanawiam nad jakims klubem malucha dla mojej małej a tu taki zonk!
W żłobku związywały dzieci pieluchami [DRASTYCZNE ZDJĘCIA]
a najlepsze, że na stronie internetowej wyglada to najlepiej z tych, które dotychczas ogladałam
Zaczarowana Kraina
no i to moje okolice, tego "przedszkola" nie znałam, ale rozważam dwa inne w poblizu
i teraz to dopiero ma pietra
:-)
:-)
nie jestem w stanie zrozumieć jak tak można? nie ma dla mnie wytłumaczenia...fakt, że będąc rodzicem zaczęłabym się zastanawiać co się tam dzieje, skoro nawet nie mogę wejść...u Ami w przedszkolu (fakt, że niepublicznym), ale mogę wpaść o której chcę i bez problemu zostaję przyjęta herbatą, kawą czy siadam i rozmawiam z p. dyr, albo wchodzę na sale zabaw dla dzieci
, a dodatkowo jak mój R odbierał ostatnio Amelcię dostał kanapkę z Nutellą, bo wspomniał Ami: "ubieraj się córcia, bo głodny jestem" i p. dyr się zlitowała i zrobiła mu kanapkę ;-)