Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mieli zdjąć szwy, ale lekarz powiedział, że przy dziecku lepiej jeszcze zaczekać.
Za to nieźle się namęczyliśmy :-(
budze sie czesto w nocy i tak jakos zasnac nie moge....
a wy nie mozecie sie zapytac w panstwowym przedszkolu o wolne miejsca? duzo dzieciaczkow odpada po wrzesniu, wiec mozna sie dogadac i zalapac :-) moja wiki chodzi juz 2 rok do panstwowki i nie nazekam, ma fajne babeczki, co wazne cieple dla dzieci, fajnie prowadza zajecia, a co najwazniejsze ja jestem z pod warszawy a przedszkole mamy w wawie, wiec nie ma az takiego szalu jak to sie mowi w tv ze miejsc brakuje :-)
boje sie bo z takimi bólami ciężko sie skupić, a teraz trzyma mnie juz kilka dni
a autobusem mam za daleko troche jak na jazde z dzieckiem ;/
bedzie sie musiał ruszyć pomóc a nie ja będe sie wysilac
kto to wymyslił haha i od zewnątrz nie da sie tego okna umyć chyba ze mopem sie sięgnie
i założyłam nowe firanki ;p nawet szybko poszło, ale moje krażenie jest chyba kiepskie bo po 2 minutach miałam białe ręce
ja w ogóle nie czuję się ciążowato
tylko gastrofazy mam cały czas
mnie dorwała grzybica zaraz na początku
ginka leczyła nystatyną bo do 12tc wszystko inne ryzyko brać, ale pomagało tak na tydzień i znowu to samo. teraz w 13 dostałam coś tam na g, już takie konkretne, raz się aplikuje i już, spokój
ale powiem Ci że też się naczytałam jakie to niebezpieczne, ale nie widziałam po gince żeby robiła z tego coś wielkiego, powiedziała że b. często się zdarza w ciąży, bo mamy osłabiony system etc, ważne żey do porodu było ok, no i przy ew. pessarze też nie może nic być