Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj dziewczyny ale mam za przeproszeniem wkur.wa.
Walczę z moim lapsem, chyba mi padło wi fi, nie chce mi się siedzieć w gabinecie 'na kablu' a w salonie pod kocykiem tylko mogę się pobawić komórka. I na dodatek jak wezwałam pomocy (dzwoniąc do P) powiedział, że nie ma czasu, bo jest zapracowany, że mu głowę zawracam, bo przecież przeżyję bez neta parę godzin jak wróci do domu i popatrzy!!!!!!!! Wrrrrrr!!!!!
Więc cytrusik widzisz, mój też praca, praca, praca........
Miałam Wam tyle napisać, ale może jak rozwiążę problem z kompem...
Jedna tylko rzecz, bo dla mnie ważne- byłam wczoraj u lekarza, wizyta ok, długo u niego posiedziałam, pogadałam, no ale niestety okazało się, że mój lekarz pracuje w Lux Medzie tylko do końca listopada :-(. Koleś jest naprawdę świetny, mam do niego 100% zaufanie, naprawdę się zmartwiłam. Zapytałam rzecz jasna czy przyjmuje gdzieś indziej, ale powiedział mi, że on już tylko prywatnie, a jak ja mam pakiet to przecież bez sensu prywatnie chodzić i za wszystko płacić (samo to pokazuje, że naprawdę dba o pacjentki a nie o swoją kieszeń). Polecił mi jakąś inna lekarkę, ale mam pytanie do dziewczyn z Krakowa które chodzą lub chodziły do LuxMedu (LuxMed, dawny Lim, Promedis, Medycyna Rodzinna), możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza???? Byłabym baaaaardzo wdzięczna. Szperanie po forach i czytanie opinii na temat nastu lekarzy trochę mi się nie uśmiecha, więc może któraś pomoże ;-).
Życzę miłego dnia (u mnie pogoda fatalna), zabieram się za 'naprawianie' lapka.
. Kiedyś dwa razy poszedł na zakupy i kupił to samo, bo się okazało, że starej listy zakupowej nie wyciągnął z kieszeni
:-)
. Ja jak usłyszę od męża że jestem zołza albo beszczel to dla mnie największy komplement i on tę zadziorność we mnie ceni;-).
). Ja chyba prywatnie nie będę chodzić, bo jak pisałam, on sam odradzał, mówiąc, że nie ma sensu wydawać kasę jak się ma pakiet.......
.