• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny co prawda ja dopiero w połowie 16 tygodnia jestem, ale mam pytanie kiedy wykonujecie usg połówkowe?? chciałam je zrobić 10 grudnia wtedy bym miala skonczone 19 tyg i 6 dni albo 17 grudnia i wtedy bym miala skonczone 20 tyg i 6 dni... który termin lepszy?

mm83 wez ten ktory Ci bardziej pasuje, bo oba sa dobre ;)
ja ide na polowkowe w 19t1d:-) moglam wziac termin 6 dni pozniej, ale stwierdzilam, ze nie chce tyle czekac :)
jeszcze 2 tygodnie :D

ehhh ja lubie placki ziemniaczane z gulaszem albo sosem pieczarkowym... tyle, ze nie robie, bo moj maz uwaza, ze placki ziemniaczane to zgwalcenie ziemniaka (jego ulubionego warzywa :-D). moze chociaz w dziecku znajde kiedys sprzymierzenca jesli chodzi o placki ziemniaczane, bo tak tylko dla siebie to nawet mi sie robic nie oplaca :-p

Dziewczynki, ilość waszych wpisów w ciągu 2 godzin jest naprawdę imponująca... :szok::tak: Tyle że jak dla mnie nie do nadrobienia, bo ja ostatnio jakaś opóźniona jestem, co przeczytam i chce się wypowiedzieć w jakimś temacie, to wy już następny zaczynacie... :tak:Wybaczcie że nie zwracam się do każdej z osobna, ale o każdej z was czytając myślę ciepło...:tak:

Dziękuję wam bardzo za dobre słowo... Staram się bardzo nie dołować, ale jakoś to jest silniejsze ode mnie, a i kłopotów nie brakuje... Mój brat niestety ciężko się rozchorował i jest w szpitalu, córcię też cały tydzień męczyła angina z wysoką gorączką, do tego problemy finansowe... eh szkoda gadać :crazy:

Co do snów, to mi się przeważnie koszmary śnią i naprawdę są zbyt straszne by opowiadać...:no: Ale ostatnio śniło mi się że odbierałam poród sąsiadce(sama z wielkim brzuchem), która nie wiedziała że jest w ciąży( ciąża z zaskoczenia he he ;-)) wszystko poszło dobrze, ale jak sąsiadka zobaczyła że to dziewczynka, to powiedziała że mogę ją sobie wziąć, bo ona kolejnej córki nie potrzebuje... :-)

A na przedstawienie muszę się w chusteczki zaopatrzyć, bo córa grała już ten spektakl do południa i mówiła że bardzo wzruszająco wyszło(nawet burmistrz się wzruszył) więc ja pewnie będę ryczeć... :-D Moja córeczka gra Polskę, a wogóle ona uwielbia grę na scenie... Teraz od kilku lat uczestniczy w zajęciach teatralnych a po liceum chce zdawać do szkoły aktorskiej... :-)

Oj, jak ten tydzień mi się dłuży :baffled: ale dobrze że już piątek i będę miała moją rodzinkę w komplecie przez weekend... :-) miłego popołudnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry