Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
). moze chociaz w dziecku znajde kiedys sprzymierzenca jesli chodzi o placki ziemniaczane, bo tak tylko dla siebie to nawet mi sie robic nie oplaca 

Tyle że jak dla mnie nie do nadrobienia, bo ja ostatnio jakaś opóźniona jestem, co przeczytam i chce się wypowiedzieć w jakimś temacie, to wy już następny zaczynacie...
Wybaczcie że nie zwracam się do każdej z osobna, ale o każdej z was czytając myślę ciepło...

Ale ostatnio śniło mi się że odbierałam poród sąsiadce(sama z wielkim brzuchem), która nie wiedziała że jest w ciąży( ciąża z zaskoczenia he he ;-)) wszystko poszło dobrze, ale jak sąsiadka zobaczyła że to dziewczynka, to powiedziała że mogę ją sobie wziąć, bo ona kolejnej córki nie potrzebuje... :-)
Moja córeczka gra Polskę, a wogóle ona uwielbia grę na scenie... Teraz od kilku lat uczestniczy w zajęciach teatralnych a po liceum chce zdawać do szkoły aktorskiej... :-)
ale dobrze że już piątek i będę miała moją rodzinkę w komplecie przez weekend... :-) miłego popołudnia!