• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mam jedno pytanko:) chciałam sie zapytać czy ktoś z was próbowała może zamówić bezpłatne próbki z j&j dla niemowlaka? Ja sie wczoraj rejestrowalam i ciekawa jestem czy wysylaja:)?

Wy ciągle tylko o jedzeniu, normalnie jak baby w ciąży :-D:-D Ja dziś miałam gołabki, mój tatuś zrobił i nas zaprosił. Jutro mam rybę, albo knedel czeski z miesem w sosie i kapustką zasmażaną z grzybkami, już mi slina leci, jak mojemu psu bokserowi :-)
hehehe, wyobraziłam to sobie :-D

Mam jedno pytanko:) chciałam sie zapytać czy ktoś z was próbowała może zamówić bezpłatne próbki z j&j dla niemowlaka? Ja sie wczoraj rejestrowalam i ciekawa jestem czy wysylaja:)?
ja zamówiłam, są maleńkie, wysyłają na bank, aczkolwiek ja stosuję na Amelcię, bo Maluszkowi to Oliatum na początek, ewentualnie później Hipp :tak:

iza876, mamy odpowiednie wątki takie jak wyprawka (tu radzimy sobie nawzajem jeśli chodzi o rzeczy dla Maluszków), zakupowy (tu piszemy o naszych zakupach) i mnóstwo innych tematycznych, przejrzyj sobie podtematy, które zostały założone, by ułatwić...tutaj staramy się pisać o tym co u nas, jak nam zleciał dzień itp...masz fart, a może i pecha, bo dużo jest tu mam, które już czekają na kolejną pociechę i na jedno to dobrze, bo można się nas radzić, a na drugie będziesz miała mętlik, bo wiele z nas ma inne doświadczenia i zamiłowania do firm itp ;-):-)

myszka, jak Wikusia???

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry