Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehehe, wyobraziłam to sobieWy ciągle tylko o jedzeniu, normalnie jak baby w ciążyJa dziś miałam gołabki, mój tatuś zrobił i nas zaprosił. Jutro mam rybę, albo knedel czeski z miesem w sosie i kapustką zasmażaną z grzybkami, już mi slina leci, jak mojemu psu bokserowi :-)

ja zamówiłam, są maleńkie, wysyłają na bank, aczkolwiek ja stosuję na Amelcię, bo Maluszkowi to Oliatum na początek, ewentualnie później HippMam jedno pytankochciałam sie zapytać czy ktoś z was próbowała może zamówić bezpłatne próbki z j&j dla niemowlaka? Ja sie wczoraj rejestrowalam i ciekawa jestem czy wysylaja
?

właśnie po to jesteśmy, więc pytaj jak coś :-)Dzięki za podpowiedźto moje ze tak powiem pierwsze forum także jeszcze nie wiem co i jak
![]()
nie wiem co mam robic, znowu temp, narosla jej do 39, na razie nie przekracza, dalam jej 10ml paracetamolu, i pewnie powoli bedzie schodzic, ale nie wiem co dalej, jak noc minie, rany a teraz jeszcze weekend :-(myszka, jak Wikusia???