• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Za wasza namowa zapisałam sie dzis do dentysty ale dopiero na wtorek...ehhhh..Dzis bylo lepiej nie musialam na noc brac Apapu:)

Młody lata po mieszkaniu z kanapka z dzemem wszystko upaćkane(nie chce siedziec w krzesełku do karmienia):sorry2:własnie przed chwilka wycierałam sciane:/

Pogoda taka ni jaka zimno i brak słonca ,az nic sie nie chce M spi po nocce o 14 go budze i znów do pracy:no:

reklama
hej:) co do dentysty to powiem wam ze ja chodze co miesiac ,ale to sa na szczescie takie male dziurki ze nawet znieczulebia nie trzeba dawac. Ale jakies 2 mies temu jak na zlosc 2 zeby mnie tak bolaly ze 3 dni po nocach nie spalam. Mama kupila mi takie lek ziolowy on ma bodajze troche alkoholu tez nazywa sie dentosept.I mi pomogl. i odpukac do tej pory mam spokoj. Dentystka dala mi skierowanie do chirurga na wyrwanie ich ale nie poszlam jakos ;:szok:

Phelania współczuję bólu!!! Ja strasznie boję się dentysty (bardziej niż porodu) ale przed ciążą wzięłam się na odwagę i wyleczyłam ząbki. Teraz mam spokój (odpukać). Trzymam kciuki, by wizyta u dentysty przebiegła bezproblemowo i bezbólowo :tak::-)

a tu cos na poprawe humoru:-)
Wczoraj wybralam sie na impreze z moim kolezankami.
Obiecalam mezowi ze wroce rowno o polnocy. Impreza byla udana wiec wrocilam niestety do domu okolo 3. Wchodze do domu,po cichutku ,otwierajac drzwi a tu slysze te wsciekla kukulke w zegarze jak zkukala 3 razy. Maz obudzil sie wiec szybko dokonczylam sama kukajac jeszcze 9 razy....
Bylam z siebie bardzo dumna ze chociaz piana w 4 dupy to jednak releks mam. Polozylam sie do lozka,myslac jaka to ja jestem inteligentna.
Rano przy sniadaniu maz spytal o ktorej wrocilam,wiec odpowiedzialamze tak jak obiecalam ,wrocilam o polnocy. Otarlam pot z czola ,uff udalo sie,nic nie podejrzewa.
Maz po chwili spojrzal na mnie calkiem powaznie i powiedzial:
-wiesz kochanie,musimy zmienic ten nasz zegar z kukulka.
-taak? a dlaczego kochanie?
-widzisz,dzis w nocy kukulka zakukala 3 razy, potem krzyknela "o ku...a"!! znow zakukala 4 razy ,zwymiotowala na korytarzu,zakukala jeszcze 3 razy i padla ze smiechu na podloge! Kuknela jeszcze raz,nadepnela na kota i rozwalila stoli w salonie. A potem uwalila sie obok mnie i kukajac ostatni raz puscila sobie glosnego baka i szybko zaczela chrapac!:-D

wchodze na forum, a tu znowu o sprzataniu :-p
ale widze ze wiekszosc z nas jest po srodku, bez przesady z zadna strone i to jest najlepsze :tak:

Dotka, no witaj po "latach" ale przezycia...... i z jelitowka i z rota.... okropne!
duzo zdrowka Wam!!!

pscolka, snilas mi sie dzis :blink: niezle z kolezanka, co Cie zastapic miala :-D
az takie bolesci masz? oj biedna!

ja sie nie boje dentysty, chodze tylko na kontrole, czyszczenie i lakierowanie :-D moj dencior sie smieje, ze jakby tylko takich klientow mial to by zbankrutowal ;-):-D:-):blink:

dobrego dnia Mamuski !! czas na II sniadanko :happy:

Iza- ja tak samo jak Bishopka myslalam ze piszesz o sobie hihihihihi

Dziewczyny jak to jest z waszymi zachciankami? U mnie na porzadku dziennym musi byc 1kg manadrynek dziennie:szok::-Di drożdzówka!!!!:no: z Alanem mialam straszna ochote na nabiał i mięcho:-)

reklama
Witam Was kochane,

Ja dziś pranie, prasowanie i pakowanie, bo jutro z Ami wybywamy do Mamy...już nie mogę się doczekać, a zarazem już tęsknię za R :zawstydzona/y:

iza, buahahaha, nie mogę :-D:-D:-D

Nef to Ty jak ja, ja wczoraj nie mogłam zasnąć do 2:00 bo się wyspałam przedwczoraj cały dzień z osłabienia wirusowego...a po 2:00 jak mnie zgaga złapała to myślałam, że zwariuję...nie wiem o której zasnęłam wiem, że na siedząco, bo inaczej nie dałam rady :dry:

Phelania, jasne, że pamiętamy :tak:

wszystkim schorowanym życzę zdrówka, tym których nie dopadło, życzę by już nie dopadło :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry