• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale pusto ..ehhh weekend wlasnie M pojechał do pracy i bedzie dopiero na 20 młodego polozylam spac ,bo byl juz marudny zdrzemie sie pewnie z 1h:)Mam chwilke spokoju:)

Z tymi zaparaciami to u mnie katastrofa:no:w I ciazy tez tak mialam przez to doszly hemoroidy:-(Mi nic nie pomaga,śliwki,chlebek z siemiem lnianym, woda nic a nic wizyte mam dopiero 11.12 powiem swojej lekarce moze cos poradzi:dry:bo ja juz nie mam pomysłu...czasem mi sie zdarza po 4 dni nie wypróżniać:zawstydzona/y:

reklama
Ja też jadłam jabłka, ale na mnie nie działały, chyba że popiłam je szklanką wody przegotowanej :-) przestałam jeść jabłka jak sobie obsunęłam nimi dziąsło i nie mogłam przez tydzień nic jeść.
Najgorsze jest to, żw słodyczy mi się ciągle chce, wczoraj upiekłam dwa ciasta i dziś jest ich mniej niz pół :szok: choć jedno jest niespecjalne, ale za to drugie- śmietanowiec, palce lizać. Link wkleję na odpowiednim wątku.

Bishopka- jak nic bedzie dziewczynka:-Dja sie oszczedzam z ciachami choc tez mam straszna ochote, do tej pory nie moglam zgubic nadprogramowych 12kg z poprzedniej ciazy ..teraz musze bardzo uwazac choc czasem sie nie udaje:zawstydzona/y:

Isku- jabłka tez nie działaja....

hej

Ja jakoś nie bardo się czułam przez ten weekend, najpierw bolało mnie podbrzusze, a dzisiaj żołądek... dzidziuś kopie także nie panikuję...

Smile super synuś, jak on ślicznie mówi, moja bratowa ma 3latka chłopca i on bardzo mało, bardziej pojedyncze słowa... super:tak:

Iśku- ja juz na tym etapie ciazy z Alanem mialam 10kg:szok:ale teraz cały czas cos podjadam najgorsze jak człowiek siedzi przed TV:no:mialam 3 marchewki to ,młodemu obralam dalam mu jedna a ja zjadlam 2 :-)Czekaja na mnnie sledzie w sosie musztardowym i sie bije z myslami czy zjesc czy poczekac 2 h na M i zjemy razem obiad:)

Bishopka- wolisz chłopczyka?:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry