• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aaa19 - ja takie małe buciki mam w centralnym miejscu pokoju, obok pierwszej fotki dzidzi, zawsze jak przechodzę to dziwię się, że to takie maleńkie :)

pchełka - miodzio, ja też często jadam, tylko w ciąży taki pasteryzowany, bo przed to kupowałam niepasteryzowany. A historyjka super- mnie wkurza jak mnie w pracy pytają "jak się czuję", odpowiadam po prostu "czuję się ... w ciąży":-D

U mnie na zasypianie działa nie oglądanie TV i czytanie książki, no i konsekwencja, nawet w weekend staram się kłaść o tej samej godzinie co w tygodniu.

Ja też wróciłam do kawy, tj. nie codziennie, tylko jak mam zjazd formy

reklama
Dziękuje, dziękuje... Synek nam się na prawdę fajny trafił.. Mimo, że na początku dał nieźle popalić i 2 pierwsze miesiące życia płakał i darł się na przemian :p. W żłobu w swojej grupie on jedyny tak nawija. Wszystko powie co chce.. wytłumaczy.. pokaże co go boli.. Na spacerach mu sie buźka nie zamyka - wszystko opisuje :)

alex2 - obcięliśmy go raz w kwietniu leciutko i było ok.. w maju po wizycie u fryzjera wyglądał jak wojskowy... Mąż zabronił ścinania mu włosów :P. Mi tam on się też w dłuższych bardziej podoba. I myślę, że taka fryzurę mu już zostawimy.. chociaż mąż ma jeszcze inna wizję :P

Nie zazdroszczę wam problemów z zaparciami. Ja nie miałam i nie mam. Zgagi też chyba jeszcze w życiu nie miałam.

Obijam się pół dnia. Byliśmy na spacerze autem!!!!! Mlody się uparł, że chce autem to pojechaliśmy na budowę, a później odwiedzaliśmy rodzinę :P... Teraz się byczymy w salonie. Ja się zaraz wezmę za książkę, a mały układa puzzle :)

Smile_ zazdroszczę, w pierwszej ciąży też nic nie wiedziałam o tych dolegliwościach...i bez ciąży także, to dla mnie niemiłe zaskoczenie i przeżycie brrrrrrrrrrrrrr

Ja melduję, że żyje, ale brzuch mnie boli- kłuje, gniecie, ciągnie:baffled: i ogólnie do bani więc muszę leżeć- nic poważnego pewnie tylko te więzadła, ale no-spe wzięłam. Dzidzia do tego fika solidnie co nie pomaga na te dyskomforty. W każdym razie odezwę sie jutro. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę Wam.

Hej dziewczyny!
Czytałam Was wczoraj ale humorek miałam średni i w końcu nie odpisałam :-( Dzisiaj byłam z mamą na zakupach i wcale nie było dużo ludzi. Już teraz mam w czym chodzić :-p
A w TK Maxx były takie piękne ubranka dla dzieci...zakochałam się !! Nawet sukienki dla większych dziewczynek oglądałam i już sobie wybrałam taką co by i na mój ślub mogła córka założyć haha :-D

pscółka A u nas jako ozdoba stoją moje 1sze buciki a te piękne schowałam do szuflady, żeby się nie zakurzyły :-p
Smile Jaki Twój Antek jest duży! Super synek :tak:
Bishopka No na pewno będzie zdrowe! Nie ma innej opcji!!

Co do piwnych zachcianek- ja piwa nie znoszę, tak samo wina i innych więc za alkoholem mi nie tęskno:-p
A jeść to bym mogła ciągle..już ten brzuch taki duży( jak na mnie) ale przynajmniej miejsce mam zawsze w metrze :-D

Trzymam kciuki za wszystkie przyszłotygodniowe wizyty!!!

Witam się na koniec weekendu.
Wróciłam od rodziców, fajnie tak w sumie nic nie robić cały weekend. W piatek z rana załtwiłam sprawy urzędowe, ale jak wiadomo nie obyło się bez problemów, fajnie tylko, że trafiłam na miłą Panią i dzięki niej udało się załtwić.
Ja też poszalałam z mamą na zkupach i wyprawka dla Kruszynki wzbogaciła się o nowe ubranka i kocyki :)

NIe dam rady Was nadrobić, przejżałam tylko tak pobierznie.
Smile_ cudowny Twój Antek

Miłego wieczoru i od jutra znowu jestem z Wami :)

Witam dziewczynki,
My po ciężkawej nocy,mała się budziła,ale to pewnie przez ząbka ,który wychodzi u góry,na szczęście nie płakała tylko się wierciła,w końcu ją wzięłam do łóżka i ładnie dospała do 7.Z łóżka jeszcze nie wstaliśmy,bo mamy giga lenia,ale chyba trzeba się ruszyć bo aż wstyd:-)
Smile synuś przystojniak,oj będzie łamał serca panienek:-)
Miłego dzionka życzę

reklama
Witam poniedziałkowo,

Słoneczko świeci, a my z Ami już od 7:00 nie śpimy :dry: Amelcia nie może tu spać, za głośno za oknem...samochody, szumy u sąsiadów...jutro z Mamą idziemy na zakupy po ciuszki dla Maluszka, już wylukałam, że w H&M w dalszym ciągu są te bezuciskowe skarpetusie po 14,90 za 3 pary i kilka fajnych kompletów bodziaków w bardzo dobrych cenach, w C&A także, więc jutro buszowanie po sklepach :-)

zaraz się z Ami ubieramy i idziemy odwiedzić moją przyjaciółkę, tą co miesiąc temu urodziła synka, już nie mogę się doczekać, przypomnę sobie jak wyglądają takie maluszki, bo poważnie to już zapomniałam :sorry2:

a tak z innej beczki: spóźnione ale bardzo serdecznie życzenia imienionowe dla wszystkich Kaś, Kasiek, Kasieniek ;-) Zobacz załącznik 518306

Shy dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń z okazji urodzin
Zobacz załącznik 518307
miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry