• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny!

I po weekendzie ;-)

ja dzisiaj Młodego nie posłałam do przedszkola bo coś wczoraj nie wyraźny był. Wiec zabawowy dzień mnie czeka ;-) juz kredki wyciąga , farby, klocki...sam nie wie co hehe.

Miłego dnia:-)

reklama
Szkoda, że weekend tak szybko się kończy!I Pora wracać do rzeczywistości.
U mnie dzisiaj piękne słoneczko;)Ale szczerze chciałbym żeby trochę wymroziło może mniej byłoby wirusów i Wasze pociechy aż tak by nie chorowały. Moje maleństwo coraz częściej i mocnej daje znać o sobie!!Zauważyłam ,że reaguje na dźwięki;)
Życzę Wam przyjemnego dnia i całego tygodnia;p

Haj wszystkim
Mnie od wczoraj zaczyna jakiś katar męczyć. Mam nadzieje że nie przerodzi się to w coś poważniejszego bo nie widzi mi się leżeć w łóżku z gorączką :no: U nas też słoneczko świeci i bardzo ciepło. Ale niestety to już ostatnie takie dni podobno ma być mroźno.

Haj wszystkim
Mnie od wczoraj zaczyna jakiś katar męczyć.

Moze masc majerankowa? mi bardzo pomogla w przeziebieniach w I trymestrze i wlasciwie uratowala mi zycie w dniu slubu:) Polecam tez moczenie nog w cieplej wodzie z sola.

A u nas deszczowo...dzisiaj chyba odpoczywam po wczorajszych imieninach (ja-Katarzynka:).Maz malowal lazienke wiec troszke posprzatam, pokrece sie, obejrze jakis film, podjem truskawek (maz zdobyl bo taka mialam ochote)..a potem robie obiadek-u mnie dzis dorsz z domowym pesto, szpinakiem i zapiekana marcheweczka:) Zapraszam:))))

hej :)

witam nowe kwietniówki bo nie miałam okazji :D

nie miałam czasu w weekend bo wczoraj chrzcinyyy :P jeszcze prezent nasz nie dotarł i dzis chyba pojedziemy go zawieźć :D jak go kurier dzis przywiezie :szok::P
my już po porannej wizycie w lidlu, musiałam pędzić żeby kupić akcesoria samochodowe dla męża i taty :D jeszcze musiałam 20 min na fakture czekac:dry:
a poźniej jeszcze raz idziemy bo są grile elektryczne i chcemy kupić, ale ja sie nie znam czy on jest dobry czy nie wiec jak R wróci to idziemy :D
a teraz Maja wcina sernik a ja kanapki hahaha :P

nie moge sie doczekać środyyy bo mam wiztęęę :D
a ostatnio jakoś mnie tak brzuch pobolewa ;/

a zapomniałam co więcej miałam pisac :P

Cześć dziewczynki :)
Jak dla mnie to taka pogoda może się nie kończyć, ja zmarźluch nie lubię zimy. Dziś czeka mnei wizyta u lekarza i jakoś się boję. Jak zawsze chodziłam spokojnie tak dziś siedzę już jak na szpilkach.

Pchła ale pyszności gotujesz, u mnei smaków na jedzenie nadal brak, także jemy to co akurat znajdzie się w lodówce.
Beti nie daj się chorobie, może poleż w łóżku, herbatka z cytrynką, żeby Cię bardziej nie wzięło.
Shy patrz u mnie też dziś takie ładne słoneczko świeci i nawet ciepło jest ;) a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i zdrowego maleństwa!

Ostatnia edycja:
I ja witam zycząc zdrowia zasmarkanym :happy2:
Zarejestrowałam się na środę na USG, mam nadzieję, że moja Świętochna pokaże czy ma jaja, czy nie :-D
Też byłam w mieście po kardiż do drukarki, ale że popatrzyłam tylko na nazwę, nie model, to wróciłam z moją ulubioną perfumą :-D w końcu na darmo nie mogę wychodzić z domu, zwłaszcza na L4 :-D

Witajcie:-D wczoraj wirczorkiem mąż przystawil głowę do brzuszka i dzidzi nas kopnelo 2 razy:-) ale super uczucie:) m cieszył sie jak dziecko:P beti mam nadzieje ze tam katar szybko zniknie. Spróbuj może olejku olbas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry