• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie.

a moje baby ma jakis bunt od wczoraj nie czuje ruchów a juz były silne i sie zamartwiam:no:
Też to mam dziś, więc od razu przyłozyłam detektor i tętno jest, pewnie dzidzia śpi gdzies daleko, bo tętno było tak w głębi. U Ciebie zapewne tez tak jest.

Ella, ja też nie słyszałam o takim terminie po otwarciu, nawet na opakowaniu nic nie jest napisane :szok: Myslę, że to dotyczy takiego majonezu zrobionego z jajek, a nie z proszku :confused:a ten w sklepie jest na bazie proszku. Do tego mam masę konserwantów. Mi nie szkodzi, nawet po 3 tygodniach :-)

Ja już nie mogę się doczekać na moje dzisiejsze 4D, oby tylko dzidzia zrobiła ładną rozkładówkę :-D

Oliwko wcinaj cos slodkiego i do lozka na pol godziny jesli mozesz sobie na to pozwolic a maluch na pewno da o sobie znac. Ja latalam wczoraj pol dnia i tez mialam spokoj w brzuszku, zaczela sie akcja impreza dopiero po 21:))) Kopniak za kopniakiem:) Na pewno wszystko jest dobrze;))))Daj znac.

Faktycznie tak jest napisane na majonezie, ale u mnie mamy malutki sloiczek i daje malutko do jajek...w 2 tygodnie niemozliwe aby wykonczyc...postaram sie jednak teraz o tym pamietac..

Bishopka koniecznie czekamy na filmik:))))))

Hej laseczki,

Mnie juz od rana denerwuje moje dziecie wrrrrr.... normalnie juz nie mam sily M zaraz jedzie do pracy bedzie ok 20.00 a ja z mlodym sama jeszcze ta pogoda!!!!kurza stopa mam dosc....Odezwe sie jak bede miala chwilke czasu ...jak młodego uśpie...

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!

reklama
Ankzoc - jadę jutro przed wizyta u gina, więc po powrocie dam znać jakie wrażenia.
Tiramissu - tak dokładnie to skończyłaś właśnie 20 tydzień, a zaczynasz 21 ;). Pierwszy był od OM do 1 tygodnia.. Drugi od 1 tygodnia do 2... :)
Phelania - pytam z ciekawości.. ile Twój synek śpi w dzień? U nas Antek też grudniowy i pamiętam, że na początku listopada się z nim tak męczyłam. Marudny był... zasypiać nie chciał tak jak zawsze. Myśleliśmy, że to przez zęby, ale nic nie wychodziło. W końcu zlikwidowałam mu druga drzemkę i kładłam go tylko raz w dzień spać. Od tej pory był złotym dzieckiem ;). Męczyłam sie oczywiście przez pierwsze dni, bo ten już śpiący był o 10, a ja mu nie dawałam spać. Dopiero o 12 mu odpuszczałam. Po chyba 4 dniach juz się przestawił. Teraz się zastanawiam nad całkowita likwidacją drzemek w dzień, bo coraz częściej chce wariować do późna. Ja tam wolę jak on już o 20 śpi ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry