• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
U nas ok...o 7 do 11 w klinice, w sumie niezły czas :-)
Serce zbudowane prawidłowo...ale plamka dalej jest...wpisano zalecenie kontroli po porodzie...oglądnęli wszystkie narządy jeszcze raz :-) i wszystko ok. oczywiście swą męskością się pochwalił...ale buzie chowa :/

Alex2:-D -a widzisz zyczylysmy sobie dziewczynki a tu niespodzianka u Ciebie i u mnie chłopaki:-) Gratuluje!!!

Felidae - dobrze ze z malenstwem wszystko ok;)

Jutro mam spotkanie z dziewczynami z Grudnia nasze pierwsze spotkanko z dzieciaczkami zobaczymy jak bedzie:tak:
Dotkass-;-) dzieki za zmiane

Chcialam tylko powiedziec Dobranoc i spokojnej nocki:*

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek:-)

Felidae super, bardzo sie cieszę z tych wieści:-)

Ja wczoraj zaliczyłam wizyte u dentysty, planowaną, póxniej w domu nastawiłam pranie i zepsuła mi sie pralka:wściekła/y: teraz całe pranie mam namoczone w wannie i mąż spróbuje dzisiaj naprawić, a jak nie to serwis albo nowa pralka:wściekła/y:

Z tego wszystkiego to dobre to, że mój dzidzius przestał sie gniewac i wieczorkiem po kolacji skopal mamuśkę:-D

oliwka- może da się naprawić? mój mąż to by jeszcze bardziej popsuł, zresztą nie garnie się do żadnych poprawek w domu, od razu dzwoni po fachowca, niestety to bywa kosztowne :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry