• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
aisak- ehhhhh...spokojnie to moje tez drugie dziecie i czuje od tygodnia:-)wiec luz blues...

ehhh dziewczyny pytam bo robilam w 13.tc ze wzgledu mojej przeszlej cukrzycy ciazowej i znow mam to miec ale w 22.tc i sie boje ze za wczesnie ..a robie przed sama wizyta:eek:

aisak mi wczoraj Pani gin powiedziała że powinnam zacząć coś wyczuwać za jakieś dwa tygodnie...
a mi się wydawało że jakieś bąbelki już czuję, a to niby jelita hehe:-D
któraś z dziewczyn pisala że dopiero zaczęła czuć ruchy w 22 tc... także myślę że spokojnie

Phel ja idę na obciążenie 17go grudnia czyli 10 dni przed wizytą to będzie hmmmm 20/21 tc:tak:

ok dzieki za uspokojenie :) pozdrawiam :)

pozatym jesc jesc jesc mi sie chce non stop...

ale mamunia wysle mi jutro przepis na pierogi ruskie bede robic pierwszy raz ale sa obłedne i na rolade serowa mniam mniam boze jesc mi sie chce tez tak macie?

Ostatnia edycja:
aisak ja również tak miałam, ale przez pierwsze 3 miesiące :-) o matko, pierogi zjadłam chyba z 20, a byłam wściekła jak mama nie miała czasu dla mnie zrobić, więc siostra się zlitowała uffffff hehe

teraz już jest ok, normalnie :-)

reklama
alex,aisak- mniam mniam ja wlasnie opedzlowalam kg manadrynek i bym cos zjadla:zawstydzona/y:Wlasnie obejrzala Rewolucje kuchenne i tam byly pierożki Gruzinskie aaaaaa pycha!!! A dzis bardzo bardzo zgrzeszylam M zaprosil mnie do MC'Donaldsa i zjadlam 3 chessy i male frytki-ale wstyd:wściekła/y:zła jestem na siebie jak cholera:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry