klaudia011
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Phelania z tym basenem to różnie bywa. Ja chodziłam całą zeszłą ciążę i kompletnie nic mi się nie działo. a po basenie czułam się rewelacyjnie. Ja tylko pływałam nie korzystałam z jacuzzi .
Smile gratulacje dla Synka! no i oby już smoka mu się nie chciało ;-)
Ewafoto pewnie że spytaj o ten kaszel gina!! zdrówka życze i powodzenia na wizycie
Ja dzisiaj idę na występ do przedszkola. Oj ciekawe co tam mój Młody zdziała. Mają śpiewac i mówić wierszyki które się nauczyli od września. Nie mogę się doczekać
Phelania z tym basenem to różnie bywa. Ja chodziłam całą zeszłą ciążę i kompletnie nic mi się nie działo. a po basenie czułam się rewelacyjnie. Ja tylko pływałam nie korzystałam z jacuzzi .
Smile gratulacje dla Synka! no i oby już smoka mu się nie chciało ;-)
Ewafoto pewnie że spytaj o ten kaszel gina!! zdrówka życze i powodzenia na wizycie
Ja dzisiaj idę na występ do przedszkola. Oj ciekawe co tam mój Młody zdziała. Mają śpiewac i mówić wierszyki które się nauczyli od września. Nie mogę się doczekać

A tak w ogóle to nic mi się nie chce, a miałam robic fotki ubranek chłopięcych 
wiecie co ja juz nie wiem co robic.. nie chce jeść, ryki są i rzucanie po ziemi i w koncu sie poddaje i jej nie karmie, zostawiam na stoliku, ona czasem podejdzie pogrzebie łyżką ale do buzi nie weźmie..
Wlasnie obejrzala Rewolucje kuchenne i tam byly pierożki Gruzinskie aaaaaa pycha!!! A dzis bardzo bardzo zgrzeszylam M zaprosil mnie do MC'Donaldsa i zjadlam 3 chessy i male frytki-ale wstyd
zła jestem na siebie jak cholera