• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny!
My dzisiaj cały dzień u dziadków!
później przyszła znajoma i teraz znalazłam czas żeby do was zerknąć :)

co do seriali to dr housa pochłonęłam wszystkie sezony. na zalukaj.tv seriale są za darmo a jeśli chodzi o filmy to już trzeba wykupić dostęp .

Nef o jak fajnie że teściowa pomogła!

Phelania ja właśnie "odrobinę nieba" mam w zakładkach. czekam na odpowiednią chwilę i będę ogladać ten film. sporo osób mi go polecało.

reklama
Phelania obejrzałam film ODROBINA NIEBA. Jest świetny :) jeszcze ktoś coś ciekawego zna? :)
Nie mogę spać, bo oko mam napuchnięte. Nic mi nie pomaga. Przez dzień opuchlizna trochę zejdzie a przychodzi wieczór i jest całe czerwone, a jak wstanę to szkoda słów. Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie. :-)

Witam wszystkie brzuszki niedzielnie :-)

Wstałam z bolącym gardłem, bo wczoraj tak się darłam przy głośnej muzyce na andrzejkowej imprezie że dzisiaj brzmię jak zdarta płyta:-D nie obeszło się bez tańców, ciekawe czy Borysek był zadowolony :-p

Miłej i rodzinnej niedzieli Wam życzę :*:*:*

Witam Was serdecznie.

Ja czekam właśnie na powrót męża, jak był to mnie denerwował, ale jak wczoraj przesiedziałam cały dzień sama to już nie mogę się doczekać kiedy wróci. Tak to z nami kobietami jest. Pewnie dziś już nie zawitam, nacieszę się P. a później dalej do nauki :crazy:.

Właśnie tak spojrzałam, na dzisiejszą datę i dotarło do mnie, że równo za 4 miesiące mam termin porodu (wg OM i wg USG). Jak ten czas leci, teraz jeszcze Święta, Nowy rok, obrona inżynierki i ocknę się w marcu.

alex pokołysałaś maluszka to pewnie zadowolony ;-)

Miłej niedzieli życzę i dużo kopniaków :-)

Witajcie:) wczoraj byliśmy u dziadka na impresce:) akurat ma urodziny w andrzejki:-) tak sie objadlam ze do domu mnie m turlal:-D Widzę ze brzuchatki jeszcze śpią :P ja tez lecę na mała drzemke bo m z nocki wrócił a mi samej smutno :zawstydzona/y: Rownież życzę miłej niedzieli;-)

Hejka!

U nas niedziela zaczęła się bardzo nerwowo, Goska wstała lewą nogą i się tak źle zachowuje, że mam ją ochotę udusić, a to dopiero 10-ta:cool2:

alex ja to nawet zapomniałam, że to andrzejki:-D super, że się wybawiłas
ja w poprzedniej ciązy byłam i na andrzejkach i na sylwka, też fajnie się bawiłam, mimo brzucha
teraz trudniej się wyrwać, bo trzeba najpierw jakąś niańkę znaleźć (czyt. babcię zorganizować):-D a u nas jeszcze ten kłopot, że jedni i drudzy dziadkowie mieszkają w innym miescie, więc to całe przedsięwzięcie.
Korzystajecie teraz, bo to najfajniejszy czas:tak:

Dzien dobry brzuchatki :)
Wpadlam.sie przywitac i zameldowac ze jest juz lepiej. szczeguly na wtku wizytowym. zaraz przyjezdza tesciowa w.odwiedziny (serce me.raduje sie ogromnie:/) wiec taki plan na niedziele. poza tym lezenie.
Co do.filmow.to super ze te linki powklejalyscie-odkopie je na kompoe.i pozapisuje. ja znalam tylko kinomaniaka i tvn player. ;)

udanej i spokojnej niedzieli zycze i pozdrawiam z wyrka ;) ..."na kanapie lezy leń" ;)

Paulina- ja termin porodu mam na 9'ego ale cc bede miec pewnie wlasnie 2-3.04 wiec tez za 4m-ce wo!!!:D

Teva-to dobrze ze Cie w tym spitalu przebadali pod wieloma aspektami. Mnie na.szczescie zostawiac nie chcieli. Mam nadzieje ze choc bylo ok to nastepna wizyta w szpitalu dopiero w kwietniu ;)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich

Ella super że wszystko ok, odpoczywaj ile się da.
Mi katar przeszedł ale za to teraz kaszel :wściekła/y: Kupiłam sobie syrop dla kobiet w ciąży *spam* i na razie go piję.
Wczoraj byliśmy u znajomych i chyba będziemy mieli wózek dla naszego maleństwa. Chcą sprzedać używany ale na prawdę w dobrej cenie i dobrej firmy. Opisałam w osobnym wątku także jeżeli znacie lub miałyście do czynienia z tą firmą to poproszę o opinię. Ja to jestem ciemna w tym temacie :sorry:
Miłego dzionka

Witajcie kochane... ja dziś od 6 na nogach bo moje dziecię wstało i włączyło jej się gadane....jak powiedziałm Maja spij, to zaczęła nawijać sama do siebie po chwili stwierdziła " boże co za nudy" hahaha
Dziś odbywają się u nas teatralia i Mai przedszkole brało udział w sumie 178 dzieci... bajkowa sceneria i całą godzinę trwało :) Mai grupa była krasnalami.. wygladali bosko..
także moja córka miała dziś debiut na deskach teatru :)
Pozatym to jutro mam wizytę u gina więc proszę trzymać kciuki bo to moje połówkowe. Oczywiście w pt zapomniałam zadzwonić i zapytać o ktorej przyjmuje... więc pojdę o 7 rano..
Pozdrowienia

reklama
Witam Was ;-)
Ja niestety muszę się zabrać za naukę bo jeszcze trochę i sesja a ja się obudzę z ręka w nocniku :-p
Ella Cieszę się,że jest OK. Następna wizyta dopiero w kwietniu :tak:
Alex Podziwiam,że miałaś siłę bo ja to chodzę jak jakieś zombie..a na dodatek strasznie drażni mnie hałas :-(
beti Dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia!!
ankzoc Zobaczysz, Maja będzie wielką gwiazdą! :tak: Trzymam &&&&& za jutro!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry