Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mam tylko nadzieje ze u niej bedzie dziewczynka bo wszystkie byly typowo chłopiece....kurcze zła jestem na Siebie jak cholera bo to tez moja wina ..nie powinnam pożyczac nie sowich ubranek...ale człowiek uczy sie na błedach....ehhhh dzieki dziewczyny brak mi słow,u nich w rodzinie sie nie przelewało i to bylo wpadka...żal mi było..a co najlepsze ze to nie moje ubranka tylko mojej siory...Mam tylko nadzieje ze u niej bedzie dziewczynka bo wszystkie byly typowo chłopiece....kurcze zła jestem na Siebie jak cholera bo to tez moja wina ..nie powinnam pożyczac nie sowich ubranek...ale człowiek uczy sie na błedach....

Dziewczyny powiedzialam jej kilka milych słow... to sie rozlaczyla i na tyle...

!!!!!!!!!zaraz sprawdzę...jak nie zmieniłam to zaraz zmienięDotkass nie sprawdzałam- zmieniłaś u mnie że czekam na chłopca????? Imienia jeszcze nie mamy.