yoohoosek
Fanka BB :)
Witam się niedzilnie.
U mnie totalny spadek sił- rano obudziłam się z bóle mięśni i stawów, przejście parę kroków męczy mnie niesamowicie. A najgorsze, że mój P jutro wylatuje na cały tydzień. Nie chcę siedzieć sama w pustym domu, miałam jechać do rodziców, ale nie wiem czy dam radę, a jak zostanę to nawet zakupów nie będzie miał mi kto zrobić
Tasiorka, cytrusik witajcie ponownie! Tak sobie ostatnio o Was myślała co się stało, że taka cisza nagle zapadła.
U mnie totalny spadek sił- rano obudziłam się z bóle mięśni i stawów, przejście parę kroków męczy mnie niesamowicie. A najgorsze, że mój P jutro wylatuje na cały tydzień. Nie chcę siedzieć sama w pustym domu, miałam jechać do rodziców, ale nie wiem czy dam radę, a jak zostanę to nawet zakupów nie będzie miał mi kto zrobić
Tasiorka, cytrusik witajcie ponownie! Tak sobie ostatnio o Was myślała co się stało, że taka cisza nagle zapadła.
moglo by wyjsc słoneczko jak bylo rano ...
nie lubie chodzic po Ikei i jeszcze na dodatek z mlodym ...on sie wscieka nienawidzi sklepów...z nim zakupy to koszmar..a nie mamy go z kim zostawic:/
:-)bo nie sa za słodkie do kawki z mleczkiem jak w sam raz
I nie ch mi ktosc powie ze słodkosci sa tylko na dziewczyne nigdy sie zgodze z Alanem w ciazy jak bylam tego nie ruszyla a teraz M kupil mi Sunbites paprykowe leza 3 dzien kompletnie nie mam na nie ochoty a eklerke bym wciagnela

ale jak masz się denerwować to lepiej iść do lekarza

kochana... dbaj o siebie i nie szalej tak z porządkami