czesc dziewczyny!

widze ze ciezko u was w Polsce z dodatkami na dzieci.. szkoda..
tu troche lepiej no i leki zadarmo wiec naprawde duzo lzej dla portfela..

moj synek ma egzeme i musi stosowac dosc drogie kremy balsamy.. i wszystko to dostaje zadarmo od lekarza

takze taki plusik

w Polsce wszystko by zabrali...;/;/
ja uwazam ze tysiac zloty to wiadomo nie jakas wielka suma.. ale zadnymi pieniedzmy dupy bym nie podtarla

zabardzo szanuje pieniadze...kazda kwota sie przydaje jak sie ma dzieci.. za tysiac zloty moze wozka wymarzonego sie nie kupi ale kupi sie sporo ciuszkow. czy zapas pampersow

itp itd..

))
a tak poza tym to jutro synek znowu do przedszkola , nie moge doczekac sie swiat..

)
pieke non stop bo mam takie zajawki na ciasta.. i wczoraj zrobilam karpatke... mniam

)
dzidziolek w brzuchu tak szaleje od 3 dni ze brzuch mi lata we wszystkoe strony.. daje czadu mala

moj M siedzial kolo mnie i stwierdzil ze to wyglada jakby w moim brzuchu zamieszkaly obcy

hehehe
co do facetow
moj byl przyzywczajny do tego ze mi w sumie nie trzeba zbytnio pomagac w pracach domowych
ja jestem taka ze sama lubie wszystko robic.. czy sprzatac czy pozmywac wszystko po swoejmu robie i wiem ze robie to najlepiej dla mnie to nie jest jakas trudna ciezka praca
ale teraz jak juz nie mam tyle sil i ochoty on robi bardzo duzo

) sprzata itp itd...

)
normalnie kochanego mam faceta
naszczescie mi duzo pomaga i nie mam co na niego narzekac.. sprzeczki mamy czasem jak to kazdy ale to normalne..

mamy oboje mocne charaktery
alex ale fajne! my tez tak mamy... lubimy sie czasem wyrwac.. zwlaszcza jak jest pogoda wiosna.. lato

spontany sa najlepsze a ile daja radosci!

)
myszka
hehe dobra ta twoja tesciowa

wierzy w cudowne rece twojej pociechy widac!
yohosek
obys czula sie lepiej!!!!
olcia
mam takie bole..czasami to dzidzia naciska na jakis nerw

napewno
ella
bardzo dobrze ze M tak pomaga!
phelania
kochana 3mam mocno kciuki za twojego szkrabka pieknego!!!oby bylo wszystko dobrze!!!
nef moj tez choruje non stop przez przedszkole.. ale lepiej zeby teraz pochorowali i nas troche zarazili niz pozniej noworodka...mieliby zarazac wiadomo ze do tego czasu zlapia troche odpronosci...