hehehe, to mnie rozbawiłaśkurcze ale tak mi się chce, że nie wiem czy wytrzymam :-( buuuuu, coś słodkiego mi się chce...aaaaaaaaaaa...wiem zjem śmietanę z kakao :-)
zdecydowanie bezpieczniejsze to:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehe, to mnie rozbawiłaśkurcze ale tak mi się chce, że nie wiem czy wytrzymam :-( buuuuu, coś słodkiego mi się chce...aaaaaaaaaaa...wiem zjem śmietanę z kakao :-)
kochana, co z Toba? ... to jak nie miec paczki makaronu w szafce ;-)ja napewno będę się bawiłaale cudo ten domem wow , sama bym się pobawiła

moje wszystko już zjedzone, ja nie mogę mieć nic w zapasie, bo ten zapas jest jedzony od razu ;-)
a miód mam, ale zjadłam makaron z czosnkiem i podjadłam śmietaną z kakao i mi nie dobrze, nie dość, że obniżyłam sobie ciśnienie czosnkiem to zapomniałam, że w ciąży mój organizm nie toleruje...bleeeee
???

zastanawiałam się nad kolejnym już zestawem lego duplo, wtedy będę musiała jakieś pudło dokupić na bank, bo już się nie mieszczą, ale tym przynajmniej się bawi, uwielbia budować