reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hehehe, to mnie rozbawiłaś :-D:-D:-D kurcze ale tak mi się chce, że nie wiem czy wytrzymam :-( buuuuu, coś słodkiego mi się chce...aaaaaaaaaaa...wiem zjem śmietanę z kakao :-)

to Dotka nie ma zadnych zapasow slodkosci na czarna godzine?? :szok: kochana, co z Toba? ... to jak nie miec paczki makaronu w szafce ;-)
a moze jakas kanapeczka z dzemem? albo miodem albo moze masz jakies suszone owoce? poszperaj ;-)

ale cudo ten domem wow , sama bym się pobawiła
ja napewno będę się bawiła :-p:-D

Notka, wszystkie zapasy zjedzone, do sklepu mi się nie chce wychodzić, a R jeszcze w pracy...słodkie mam lizaki i żelki, ale to są Amelci, nie chcę zjadać dziecku :zawstydzona/y: moje wszystko już zjedzone, ja nie mogę mieć nic w zapasie, bo ten zapas jest jedzony od razu ;-):-D a miód mam, ale zjadłam makaron z czosnkiem i podjadłam śmietaną z kakao i mi nie dobrze, nie dość, że obniżyłam sobie ciśnienie czosnkiem to zapomniałam, że w ciąży mój organizm nie toleruje...bleeeee

Dotkass -fajny ten domek, a może jakąś grę na xboxa dla dzieci ruchową disneya lub też animals? Albo jakieś zestawy kreatywne do robienia bransoletek itp.

Notka - zdrówka dla rodzinki... opowiadaj jak tam udała się imprezka firmowa?

Ciśnienie to dziś ogólnie jest masakryczne. Ja miałam 101/50, ale słodkim się wspomogłam i jakoś funkcjonuję. Idę teraz powoli kafelki w WC myć. A moje WC to takie typowo blokowe, więc za dużo nie zrobię:-D

muro Tymuś i Kuba super, gratulacje!
klaudia dużo zdrówka dla Filipka!!
Dotka prześliczny prezencik, ale Ami się pewnie cieszy:tak:???
Notka ale to musi być wzruszające jak tak synuś się do brzunia przytula :tak:
Tasia ciśnienie ogólnie do bani, właśnie bania od rana mnie boli, nawet już kawa nie pomaga :no:

ankzoc, też myślałam o grze na kinect'a, ale wszystko teraz można ściągnąć...sama nie wiem, jestem w mega kropce...zresztą Ona grą to się szybko nudzi, a coś do robienia bransoletek, to nie Amelcia...koraliki będą miały mnóstwo innych zastosowań, ale napewno nie staną się bransoletką :-D zastanawiałam się nad kolejnym już zestawem lego duplo, wtedy będę musiała jakieś pudło dokupić na bank, bo już się nie mieszczą, ale tym przynajmniej się bawi, uwielbia budować

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry