reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mój znajomy mówi że dzieci rozwijalby się szybciej gdyby nie dorośli haha coś w tym jest :) Fakt,że dziecięca kreatywność wyobraźnia nie znają granic... Ja staram się podsuwać Mai zabawki które rozwijają jej kreatywność :) właśnie puzzle ma już sporo pudeł teraz klocki ale wchodzimy powoli w etap gier rodzinnych fajny pomysł na wspólne spedzanie czasu ;) ja sama uwielbiałam takie zabawki...oczywiście ma też full zabawek które sobie wymarzyła a teraz leżą w skrzyniach..

Dotkass widzę że Amelcia to też mała agentka :) super

Pchla dziękuje. Ja też lubię układać puzzle.. dlatego chętnie ukladam z nią ale wtedy musimy już brać te po 300 szt. Sama się zdziwilam ze tak potrafią ją zająć te puzzle.. bo ona raczej szybko się wszystkim nudzi..

no to na zakonczenie ubawilam się waszymi postami :)
Leżęz kom w łóżku skaczę po kanałach tv i nie mam ochoty na sen :( boshe ostatnio sypiam po 5 godz i cały dzień mam dużo energii a i nocą problem z zaśnięciem :(

Alex ja w ciąży z Mają też przerabiałam te nocne bezsenności... czuję się jak moja babcia haha. Chociaż ona na seb coś może łyknać :/
Wkurza mnie że mamy z 700 kanałów tv ze 100 polski i wielki g.. nic ciekawego nie ma :(

no to prawda w tv jedna wielka kicha, ja mam kablówke to juz w ogóle doopa, ale najchetniej to animal planet czy national geo wild i same zwierzęta mogę oglądać...kocham szczególnie psiaki :-)
no babcia jakąś naleweczke na dobry sen i zadowolona a my ;)???

Witajcie,
Ale sie usmialam :-D
Sama tez tych delfinow dopatrzec najpierw nie moglam ;-)

Za mna chorowity weekend- maz mnie chcial czosnkiem zabic :-D ale postawilo mnie to na nogi. Dwa dni poleniuchowalam w lozku a on sie zajmowal wszystkim, z dziecmi byl na sankach, tak wiec fajnie.

Dzis juz dobrze sie czulam- na szczescie bo mielismy gosci- chrzestni dziewczynek sie pozjezdzali.
A jutro wizyta u ginekologa w poludnie, juz przezywam.

Odezwe sie jutro zdac relacje :)
Dobranocka

Na tvn style leci zabojcy długów... fajny program boshe jak ludzie się zadluzają masakra :/ ja to w tej kwestii jestem spokojna moj m czuwa nad finansami lokaty itd jak obudzisz go w nocy to poda ci stan konta haha!

evcia dobrze że już ze zdrowiem ok.. super że mąż tak cię wspomagał :) powodzenia na wizycie

Ostatnia edycja:
Hej!Ja już nie mam siły nadrabiać jutro to zrobię :tak:
Ja odpalam serial a później idziemy spać z moim małym kopaczem (dlaczego on musi akurat wieczorem się znęcać? :-p )
Dobrej nocy mamuśki!!

reklama
Eeee no to mąż kozak, no jedno musi być bardziej oszczędne i trzymać rękę na pulsie, a raczej na kasie, żeby drugie mogło wydawać :tak: no ludziska mają problemy, tak się wszystko zmienia, nie radzą sobie ludzie z życiem ogólnie, a teraz wszystko od kasy zależne... ech moja babcia to ubolewa że kiedyś tego nie było, teraz sąsiad na sąsiada donosi a kiedyś wszyscy jak jedna wielka rodzina... co zrobić :no:
Ankzoc obudź męża może szybko poda numery totka :-)

Evcia
dużo zdrówcia i trzymam &&&&&&& za jutrzejszą wizytę!!! Dobry mąż, tak trzymaj!!!

Ok lecę spać bo mój już nie będzie taki dobry, jak będę tak późno przychodzić :) i tak w sumie już śpi!!!
Dobrej nocki i pewnie do jutra ;-) pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry