reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mio czasem juz tak, ale moj kot juz sie do brzusia tak nie kleji pare razy odskakiwala jak poparzona i potem dziwnie na mnie spogladala:-D. Ogolnie moje dziecie nietoleruje nic na brzuchu, aparat ktg okopalo juz kilka razy, a i koldra musi przylegac gladko. Problem pojawia sie gdy ubieram spodnie, bo wtedy po paru krokach moglabym sie rozbierac...tja tylko zawsze tak jest na ulicy:-D ostatnio tez odkrylo, ze jak sie cisnie matke na pecherz to "to cos" z brzucha znika...no i czesto mam tak, ze lece (duze slowo, bo starowinki mnie wyprzedzaja i corka sasiadow 2 latka trupta szybciej), wiec pedze tak po swojemu i tylko cicha nadzieja, ze mi nic nie poleci po nogach:-D

myszka cwane te nasze maluszki, mój juniorek też już chyba pokojarzył, że jak pokopie bądź poboksuje po pęcherzu to go mniej uciska i ma więcej luzu :-D, więc wkładki u mnie na porządku dziennym

Hello :)

mnie zasypało, śniegu po gacie, normalnie doznałam porannego szoku:szok: jeszcze wczoraj trawę było widać...Muszę wygrzebać z piwnicy śniegowce i lecę na zakupy bo mam zacny zamiar upieczenia paru ciasteczek :-D zobaczymy co z tego wyjdzie!!!
Dzień się zaczął optymistycznie, śniadanko już czekało zrobione, herbatka czekała do zalania :tak: to mi się podoba!!!

Mio
dobrze że zaznaczyłaś, jak się ruszają...ja już łapię schizy, naprawdę już się zaczęłam martwić...coś tam od czasu do czasu podskoczy, ale czy to ruchy, nie byłabym pewna :-(
Myszka, Karenka oddałabym wszystko żeby popuścić w gacie, albo chodzić zapchana wkładkami obym tylko już czuła ruchy;-)

miłego dnia wszystkim skaczącym brzuszkom :-)

Dzień Dobry kochane :) u nas mrozno ale śniegu jest nie wiele... Jeśli chodzi o ruchy to ja czuję mój m też jak przyłożył rękę ale czy są widiczne hmm nie przyglądałam się. :)

Alex a ty znowu o gaciach?? Wariatka hahhah

I u mnie zasypało, aż się nie chce wychodzić z domu. Do tego w tv mówią, że niskie cisnienie bedziemy odczuwać, a ja mam 143/66 :szok: jakie to niskie ?
Ze strachu odmówiłam sobie kawy, a taka mam na nią ochotę :-(

Nef - ja nie do końca to napisałam, są prywatne przedszkola ale ja pisałam o "przechowalniach" (nazwy tych przybytków teraz nie pamiętam) dlatego dałam to w cudzysłowie i te placówki nie są pod niczyją kontrolą. TYLKO to miałam na myśli.

hej, my dopiero sie zwlekłyśmy :P u nas śnieży, ale jest tylo -4 to dobrze ;d;d
i ogólnie jest ciemno jak nie powiem gdzie :P

a miałyście tak na początku ciąży ze zwierzęta do was przychodziły ? :P haha bo ja zauważyłam u siebie, ze zwierzęta np te które zazwyczaj nie łasiły sie do mnie zaczeły przychodzić i sie tulic :P a pare dni potem miałam pozytywny test ciążowy :D

reklama
Pytanie mam, może już było zadawane, ale gdzie go szukać ?:-D Jakie bierzecie witaminy? o ile w ogóle bierzecie. Ja biorę vita miner dha, ale wydaje mi sie on jakis słabawy. W poprzedniej ciazy brałam femibion i nie miałam skoków hemoglobiny, a teraz mam :confused: zastanawiam się, czy nie zmienić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry