reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jak by była nieporadna to by kuzyn jej pomagał , a ona jest wyrachowana ...... Trzymam £&& żeby ta historia skończyła sie dobrze dla Was i zobaczysz jeszcze sie śmiać z tego będziecie :tak:

reklama
madan; glupie babsko ale... na meza jest tylko jeden sposob. Nie wolno mu wyrzucac, insynuowac, podejrzewac, tlumaczyc pokretnej babskiej psychiki i podchodow. Po prostu szkoda sie o to sprzeczac. Powiedz mu ze wiesz ze on jest w porzadku i mu ufasz ale niestety przykro Ci ze jestescie tak daleko od siebie i nie bardzo Ci sie podoba jej zachowanie. Popros go zeby po prostu urwal z nia kontakt nie ze z jakiegos tam powodu, po prostu zeby zrobil to dla ciebie. Jak kocha to zrozumie, jak bedzie marudzil to powiedz ze skoro kocha przeciez chyba o az tak wiele go nie prosisz-to dziala;-)

no co za baba wredna, wlasnie doczytalam o co chodzi...Madan ja bylam w podobnej sytuacji...- z nia nie ma co gadac bo z nia w zwiazku nie jestes- swojego faceta wez na rozmowe i powiedz ze zle sie czujesz w tej sytuacji i chcesz by urwal z nia kontakt i nocne odwiedziny, i tyle.
A w ogole co za cholerstwo z tej baby. Dolaczam sie do ataku z brzuchem, a mam juz niezly :tak:

Przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale właśnie zobaczyłam, że dziewczyna z marca urodziła dzidziusia w 28tc :szok::szok:... jakby nie było my kwietniówki, więc blisko naszych terminów. SZOK.

o kurczę Smile ale wiadomości przynosisz. Mam nadzieję, że z mamą i dzieckiem wszytko ok

A ja byłam dziś w szkole rodzenia. Ogólnie fajnie bo prowadzą położne i lekarze ze szpitala gdzie chcę rodzić, więc o wszystko można pytać i pozwiedzać.

Jesteście kochane!! :*
On nie lubi jak czegoś mu się zabrania, ja nie lubię jak ktoś mi się w życie miesza... Odpuszczam, bo to lepsze i dla mnie i dla Małej, nie będę się denerwować :) Zaraz jakaś kąpiel relaksująca, książka i łóżko.

Smile to straszne, życzę jak najdłuższej ciąży każdej z nas (oczywiście max do 40 tyg) :))

Smile wlasnie doczytalam ten watek z marcowek...Ta dziewczyna zaczela nagle rodzic w nocy i trafila z 6cm rozwarciem, nie dalo sie porodu powstrzymac... Wierze, ze bedzie z nia i z malenstwem dobrze, nerki juz pracuja, jeszcze plucka musza nadgonic...

Blogoslawie mojego gina za nospe i magnez, teraz bede brac bez wahania. Uwazajcie na siebie.

reklama
Mialam dopisac, ze maluszek w miare ok. Jak na ten tydzien to duzy, bo ma ponad kilogram. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Sama mam kolezanke, ktora miala termin na 02.10, a urodzila 11.06. Jak wychodzily ze szpitala pod koniec wrzesnia to nie bylo widac, ze wczesniak. Tlen nie byl potrzebny.. nic. Oby i tutaj bylo podobnie.

A wy dziewczyny.. te co maja lezec prosze lezec, a pozostale minimum wysilku. Jak pomysle, ze w 1 ciazy w 7m biegalam po tatrzanskich polanach to sama sie dziwie jaka ja glupia bylam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry