reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Felidae; jesli ktos jest uwazny to super, jednak to nie opcja dla mnie-jeden upadek noza na plytki i... po nim. Stlucze sie jak szklanka.

My choinke ubieramy w Wigilie, czeka juz w ogrodku na swoj wielki dzien ;-) Macie jakies patenty na ciete drzewko w domu, zeby sluzylo jak najdluzej?

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane widzę że dyskusja się toczy odnośnie magnezu... spokojnie można brać ja w ciąży z Mają brałam bo miałam skurcze lydek, ale jak 2 mce przed porodem dostałam skurczy to musiałam 2 razy dziennie brać i nospe i donosiłam corcię... teraz też oprócz witamin biorę magnez bo znowu zaczęłam w nocy czuć skurcze łydek!
Także spokojnie
Życzę wszystkim chorowitkom dużo zdrówka i jak najmniej bolących brzuszków....

Magnez...w sumie wczorj przypadkiem się natknęłam pierwszy raz w życiu na jakąś zmianke w necie że od trzydizestegoktóregoś tygodnia nie wolno:eek::eek::eek: Pierwsze słysze, bo w ciąży z Julcią też miałam bóle brzucha (tylko mniejsze) i 3 w sumie ginów z którymi to konsultowałam kazali mi tak jak teraz brać Asmag Forte 3x2 tabletki i tak do dnia porodu.:eek: Brałam i mała zdrowa się urodziła. Teraz też tyle biorę (i za każdym razem gin i lekarze w szpitalach tak mi każą) i pewnie też do końca tak będzie.:sorry:

hej
powiedzcie mi co myślicie o ceramicznych nożach ??? śmiejemy sie z M bo koło jego pracy w lombardzie ktoś zastawił i mnie kusi :-)
Szwajcarskie 5szt noże Ceramiczne ROYALTY LINE 3 cena 99.00 PLN

Felidae ja mam noże ceramiczne,mój mąż między innymi je sprzedaje wszyscy handlowcy je chwalą i powiem szczerze, że nie zamieniłabym na żadne inne, owszem trzeba uważać, raz mi spadł i nic się nie stało, ale następnym razem może się zbić!!!
W takiej cenie brałabym w ciemno, noże nie do zajechania, nie ostrzy się ich, ale używam 2 lata i ani razu nawet o tym nie pomyślałam...
ale przede wszystkim upewnij się, że są całe ceramiczne a nie tylko pokryte powłoką ceramiczną!!!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry