Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tzn kupił w nocy po pracy Leszka w sklepie nocnym i caly ranek wisiał nad kibelkiem ...u niego bardzo rzadko jesli chodzi o wymioty ostatnio go widzialam w takim stanie z 7 lat temu
teraz musiał sie ostro zatruc bidulek dziewczyny nic mi nie chce jesc zrobilam mu 2 kanapki z masłem i zjadł ...zeby żaoładek cos trawił Dzieki Bogu nie wymiotował i caly czas robie mu gorzka herbatkę...Nie mam pomysłu co mu dac a w lodówce to same jedzonko ciężkostrawne
O ile u męża jakoś to lepiej wygląda, top ja bez wspomagania farmakologicznego czuję się kiepsko. 2 stycznia mamy wizytę u ginekologa i mam nadzieję, że do tego czasu się wykuruję. Zobaczymy co jutrzejszy dzień przyniesie. O zabawie sylwestrowej w tym stanie możemy już zapomnieć:-(
Dzis chyba nic nie rusze do jedzenia
wzielam Ibuprom czytalam w ulotce ze mozna brac w I i II trymestrze mam nadzieje ze 1 tabletka nie zaszkodzi a wrecz przejdzie ,ide młodemu zrobic jesc bo juz sie obudził...
ibuprom jest w ogóle zakazany w ciąży, tak samo jak wszelkie leki zawierające kwas acetylosalicylowy. Bierz lepiej apap. I kup sobie pastę lacalut activ, mnie pomaga w bolesnościach zębów. Czasami pryskam sobie jeszcze propolisem.